background img
banner
banner

Οι εκδηλώσεις του τριημέρου

ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ «Γ. ΠΑΠΠΑΣ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ένα ενδιαφέρον πολιτιστικό τριήμερο είναι αυτό που ξεκινά την Παρασκευή, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας. Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με θέατρο, μουσική και χορό αποτελούν τις καλύτερες προτάσεις.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στις 9μ.μ. παρουσιάζεται «Το Αστερόπαιδο». Το θέατρο ELIART και η παιδική σκηνή ΚΙΒΩΤΟΣ του Γιώργου Φρατζεσκάκη, παρουσιάζουν στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς», «Το Αστερόπαιδο» του Όσκαρ Ουάιλντ. Ένα πολύ τρυφερό παραμύθι που μιλάει για τη σημασία τού να είναι κανείς όμορφος στην ψυχή και όχι στο πρόσωπο, γεμάτο συγκίνηση και γέλιο, ανεβασμένο για μικρούς και μεγάλους. Τιμή εισιτηρίου: 10€.Προπώληση: 8€ στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη» (Κλ. Οικονόμου 7) και στο κατάστημα «Ρεζέρβα» (Μητροπόλεως 95).

Το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 9μ.μ.: «Η μάνα Σμύρνη». Ο πολιτιστικός σύλλογος ΠερίΤΕΧΝΩΝ παρουσιάζει στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς», την μουσικοαφηγηματική εκδήλωση «Η μάνα Σμύρνη», ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την καταστροφή της. Πρόκειται για μια παράσταση – πρόζα, με μουσική, αφηγηματικό λόγο, τραγούδι, εικόνα. Είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 9μ.μ.: «Σαν τα τρελά πουλιά…». Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου τιμά το έτος μνήμης προσφυγικού ελληνισμού και παρουσιάζει,στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς», εκδήλωση με τίτλο «Σαν τα τρελά πουλιά…» με μουσική και χορούς από Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Ερυθραία και Προποντίδα. Με έμφαση στους πρόσφυγες του Αιγίου και σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου έχει ερευνήσει, σχεδιάσει, επιμεληθεί και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στοιχεία που θα εγείρουν μνήμες και συγκίνηση. Είσοδος ελεύθερη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr