background img
banner
banner

Ο Ανδρέας Χούσα αποτέλεσε τη 10η μεταγραφή του Παναιγιαλείου

16 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΡΟΣΤΕΡ

Ο 29χρονος Ανδρέας Χούσα ένας παίκτης «πασπαρτού», με τους προπονητές του να τον εμπιστεύονται και να τον τοποθετούν σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά ακόμα οκτάρι και δεκάρι, έχει χαρακτηριστεί πολυσύνθετος και πολύτιμος.

Έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες του νομού μας έτυχε συμπαίκτης με κάποιους ποδοσφαιριστές που είχαν φορέσει και τη φανέλα του Παναιγιάλειου.

Ανάμεσα στους προπονητές του ήταν και ο Φίλιππος Σχοινάς, ο οποίος συνέβαλλε στην απόκτησή του.

Τα πρώτα του καλά ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την Παναχαϊκή, έπαιξε ακόμα σε Βάρδα, Ισπανία, Σαντορίνη και Αχαϊκή πριν έρθει από το Α΄ Ερασιτεχνικό Αθηνών, στο οποίο με την Μαρκό συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

Βλέπει με ενδιαφέρον το φετινό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ με αρκετές ομάδες να έχουν ανεβάσει επίπεδο και να αναμένεται έντονος ανταγωνισμός για την διάκριση και τον τίτλο.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου για την απόκτηση του Χούσα

«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Χούσα. Γεννήθηκε Νοέμβριο του 1993 στην Αλβανία και δύο ετών βρέθηκε στην Πάτρα και την Ελλάδα. Ξεκίνησε μικρός μπάλα στον Πατραϊκό και από κει, με τη συγχώνευση του 2005 βρέθηκε στη Παναχαϊκή. Η συνέχεια στο Μαζαράκι, στους νέους της Παναχαϊκής, στην ανδρική ομάδα για μια 4ετία και κει κάπου η πρώτη μεγάλη απογοήτευση.

Σκέφτηκε να το κόψει μετα ξαναγύρισε, ΠΑΟ Βάρδας, Τόρε Λεβάντες στην Ισπανία, Πανθηραϊκός Σαντορίνης, Σαντορίνη 2020 και Αχαϊκή. Με την Παναχαϊκή έφτασε στο πικ, ήταν και πιτσιρικάς. 80 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα σε Β’ Εθνική και Κύπελλα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ήθελε. Τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Μαρκό όπου με τη φανέλα της πανηγύρισε την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Η διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου καλωσορίζει το νέο μέλος της «μελανόλευκης» οικογένειας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της αιγιώτικης ομάδας.»

Μετρά 16 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του

Η προσθήκη του Ανδρέα Χούσα ήταν η 10η φετινή μεταγραφή του Παναιγιάλειου. Μαζί με τους Ροδόπουλο, Βίλλιο, Αποστολή, Παπαδόπουλο, Λιάτο και Πλατυκώστα που ανανέωσαν από το περυσινό έμψυχο υλικό, ο Αιγιώτικος Σύλλογος διαθέτει αυτή την στιγμή στο ρόστερ του 16 ποδοσφαιριστές.
Ο Φίλιππος Σχοινάς είχε μιλήσει για 22 ποδοσφαιρικές να έχει τουλάχιστον ο Παναιγιάλειος στο ρόστερ του. κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις επόμενες μέρες.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr