background img
banner
banner

Πάθος, δύναμη και θέαμα στο 3on3 της Ακράτας

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 12-14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Το τριήμερο από 12 έως 14 Αυγούστου ο Α.Ο. Ακράτα σε συνεργασία με το Έν σώματι fitness club διοργάνωσαν στο γυμνάσιο της Ακράτας τουρνουά μπάσκετ 3X3 για μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος.

Η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, και το τουρνουά αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αιγιάλειας. Την τρίτη και τελευταία ημέρα του τουρνουά επικράτησαν η δύναμη και το πάθος στα παιχνίδι και στον μεγάλο τελικό οι Cobra επικράτησαν της ομάδας “Χαρωνεϊκα” κατακτώντας την πρώτη θέση.

Τα έπαθλα για τον πρώτο και τον δεύτερο νικητή ήταν 300 και 200 ευρώ αντίστοιχα αλλά και μία φιάλη (και στους δύο) προσφορά από το “baraki kotetsi” στο Δερβένι Κορινθίας. Πριν από τον μεγάλο τελικό έγινε και διαγωνισμός τριπόντων που ανέδειξε νικητή τον Γιώργο Παγγιούρα.

Σε ανακοίνωσή τους μετά τη λήξη του τουρνουά οι διοργανωτές αναφέρουν: “Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της διοργάνωσης «3on3 στην Ακράτα» για την πολύτιμη βοήθεια : KPC finance Baraki kotetsi Status παιδικό ένδυμα Coffeemania Μεταφορές Βασιλάγκος Βασίλης Κάβα ποτών Τσάλαφος Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Ανδρέα και Άγγελο Σταύρου για την βοήθεια στην γραμματεία και στην φωτογράφιση ,τον διευθυντή του γυμνασίου κ. Μιχαϊλίδη για την συνεργασία ,την αντιδήμαρχο κ. Σταυροπούλου για τις εργασίες στο χώρο και τον Γιάννη Τόλιο για τον ήχο. Εις το επανιδείν …”


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr