background img
banner
banner

Πάλι σε γνώριμα «στέκια» ο Γιώργος Αμασιάδης

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ

Για μια ακόμα θητεία στον Αχιλλέα Καμαρών ετοιμάζεται ο προπονητής Γιώργος Αμασιάδης όπως αποκάλυψε στo protionline.gr. Είναι ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή μας έχοντας παίξει ποδόσφαιρο σε Ζήρια, Φοίνικα Σαλμενίκου, Αχιλλέα Καμαρών και Άβυθο.

Επίσης ο Αμασιάδης έχει καθήσει στους πάγκους των Καλαβρύτων, της Φλόγας Ροδιάς και στην ομάδα των Καμαρών στην οποία επιστρέφει για μια ακόμα συνεργασία.

Αμασιάδης: «Γυρίζω στις Καμάρες να ολοκληρώσω αυτό που με την καραντίνα άφησα στη μέση»

Ένας από τους λόγους που επιστρέφει στην ομάδα των Καμαρών, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ότι δεν του είχε επιτρέψει η καραντίνα να ολοκληρώσει την δουλειά που είχε αρχίσει τότε στον Αχιλλέα. Ήταν κοντά στην Φλόγα Ροδιάς, κοντά και στο Ζαβλάνι για συνεργασία, τελικά στον προπονητή Γιώργο Αμασιάδη προέκυψε ο Αχιλλέας Καμαρών.
Για το πώς πάρθηκε αυτή η τελική απόφαση, το εξηγεί ο ίδιος στην πρώτη του συνέντευξη σήμερα στo protionline.gr:

Η καθυστέρηση στην οργάνωση του Αχιλλέα, άφησε πίσω της και κάποιες συνέπειες και σε ότι αφορά τη δική σου δουλειά, υπήρξαν απώλειες στο έμψυχο υλικό. Πως το αντιμετωπίζεις; 
Ήδη από την ώρα που συμφώνησα με την ομάδα έχουμε πραγματοποιήσει μεταγραφές και έχουμε κλείσει και τα φιλικά μας παιχνίδια. Σίγουρα χάθηκε πολύτιμος χρόνος στο στήσιμο της ομάδας, πάμε με το σύνθημα ποτέ δεν είναι αργά, για να χτίσουμε την ομάδα ανταγωνιστική και με προοπτικές.

Οι αλλαγές που προέκυψαν στην ομάδα των Καμαρών σε τί στόχους σας οδηγεί; 
Στις ομάδες που δουλεύω πάντα ο στόχος είναι να υπάρχει καλό κλίμα να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα ότι είναι να έρθει θα έρθει. Βέβαια ο όμιλος φέτος είναι αρκετά δύσκολος γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες που ήταν στην Α κατηγορία το περασμένο πρωτάθλημα. Επίσης είναι πολλές οι ομάδες που πέφτουν. Εμείς θα δουλέψουμε για να καταφέρουμε αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστα προβλήματα.

Ποια πορεία του Αχιλλέα Καμαρών στο επόμενο πρωτάθλημα θα άφηνε ικανοποιημένη τη διοίκηση και σένα προσωπικά;
Πρώτος μας στόχος είναι η ομάδα να τερματίσει όσο ποιο ψηλά γίνεται με βάση τις δυνατότητες που θα παρουσιάσει. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που ήρθαν σε επαφή μαζί μου για να συνεργαστούμε. Εύχομαι στην καθεμία ξεχωριστά να πετύχει τους στόχους της.

Τα κλεισμένα φιλικά των Καμαρών

Ο προπονητής του Αχιλλέα Αμασιάδης, τακτοποίησε ήδη σε ημερομηνίες τρία φιλικά που είναι με ΑΕ Αιγίου στις 11 και 18 Σεπτεμβρίου και με Φλόγα Ροδιάς στις 25 Σεπτεμβρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr