background img
banner
banner

Πολύπλευρη η προσφορά της Ειρήνης Δελόττη στο τουρνουά beach volley Ελαιώνα

Ένα από τα πρόσωπα του πρόσφατου τουρνουά beach volley Ελαιώνα, είναι η Ειρήνη Δελόττη που εκτός από την ιδιότητα της αθλήτριας, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες. Μια πρωταθλήτρια στο μπιτς βόλεϊ Ελαιώνα και όχι μόνο, που πλέον εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια και αποτελεί σημαντικό μέλος της διοργάνωσης. Η Ειρήνη κατάγεται από την Αθήνα και στο Αίγιο σπούδασε στον τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στη φωτογραφία από το τουρνουά, τη βλέπουμε με τον σύντροφό της, Ανδρέα Παπασταθόπουλο, γνωστό βολεϊμπολίστα του Α.Ο. Αιγιαλέων.

Εκτός από αθλήτρια τού beach volley με συμμετοχές στο τουρνουά από το 2017, η Ειρήνη Δελλότη έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 με την ομάδα της Πετρούπολης και το πιο σημαντικό: Έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας στην τεχνική κολύμβηση με τα Δελφίνια Περιστερίου, τον πιο επιτυχημένο σύλλογο του αθλήματος στην Ελλάδα. Το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης για 7 συνεχόμενα χρόνια έγραψε ιστορία, κατακτώντας το πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών Ελλάδος, αναδεικνύοντας τα Δελφίνια ως κορυφαίο σύλλογο Τεχνικής κολύμβησης σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο.

Στο ενεργητικό του καταγράφονται οι συμμετοχές αθλητών της τεχνικής κολύμβησης επί σειρά ετών στην εθνική ομάδα, με συμμετοχή σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr