background img
banner
banner

Πως θα σηκώσει την Φλόγα ψηλά ο Άρης Πατσόπουλος;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΙΛΑ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ 

Γεννημένος το 1968 ο νέος προπονητής της Φλόγας Ροδιάς Άρης Πατσόπουλος, συμπληρώνει 30 χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο ως γυμναστής και προπονητής. Ξεκίνησε το 1992 ως υπεύθυνος προετοιμασίας φυσικής κατάστασης στην Α.Ε Αιγίου.

Την περίοδο 1993-94 εργάστηκε ως προπονητής στην ομάδα του Άρη Κουνινάς και διαδοχικά σε αρκετές από τις ομάδες της περιοχής μας.

Ξεχωριστές στιγμές για τον Άρη Πατσόπουλο, ήταν η περίοδος 2002-03 (Β΄ Εθνική) ως γυμναστής στον Παναιγιάλειο και η περίοδος 2010-11 (Δ΄Εθνική) ως προπονητής στον Αχιλλέα Καμαρών.
Οι επιβαρυμένες επαγγελματικές του ασχολίες, τον είχαν κάπως απομακρύνει από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Πήρε τώρα την ευκαιρία με το κάλεσμα της Φλόγας να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Πατσόπουλος: «Η καλή προετοιμασία φέρνει και το ποθητό αποτέλεσμα»

Το protionline.gr επικοινώνησε με τον προπονητή Άρη Πατσόπουλο αμέσως μετά την είδηση της συνεργασίας του με την Φλόγα Ροδιάς. Ο ίδιος μας καλοδέχτηκε αναλύοντας τα θέματα που του τέθηκαν.

Θετική η απάντησή σου στην πρόταση της Φλόγας, από πού εξαρτήθηκε η τελική σου απόφαση να αναλάβεις την τεχνική ηγεσία της Ροδιάς;
Η Φλόγα είναι μια ομάδα με συνεχή παρουσία τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, αφού στο παρελθόν αγωνιζόταν και στην Α΄ κατηγορία.
Διαθέτει στην διοίκησή της ανθρώπους που αγαπούν και προσφέρουν πολλά χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δέχτηκα μια τιμητική πρόταση που την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά.

Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις μετά τις επαφές με το ΔΣ;
Η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη να κάνει ότι είναι δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας, να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία και την άψογη συνεργασία μεταξύ των μελών της, του προπονητή και των παικτών. Αυτή η καλή διάθεση στο μέτρο του δυνατού με ικανοποιεί σε πρώτη φάση, αφού είναι κοινώς αντιληπτό ότι τα πράγματα σήμερα είναι πολύ δύσκολα και στον αθλητισμό.

Πως βλέπεις το ρόστερ και πως πρέπει να κινηθείτε στο μεταγραφικό προσκήνιο;
Υπάρχει ένας κορμός έμπειρων παικτών που γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Θεωρώ ότι θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες ώστε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να προβληματίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Φλόγα πιστεύω ότι μπορεί να ξυπνήσει τον γίγαντα που κρύβει μέσα της.

Σε ποιο φετινό στόχο έχετε καταλήξει μετά τις συζητήσεις που είχατε με τη διοίκηση της Φλόγας;
Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα με προσωπικότητα, υπολογίσιμη από τους αντιπάλους, αποφασισμένη για θετικά αποτελέσματα που θα δώσει τους αγώνες της με ήθος και αξιοπρέπεια. Είναι σημαντικό να έχουμε υγεία, να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και όλοι μας να ευχαριστηθούμε αυτό που αγαπάμε, το ποδόσφαιρο!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr