background img
banner
banner

Τακτοποίησαν τις δηλώσεις συμμετοχής στην Α΄ κατηγορία

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ / ΑΚΡΑΤΑΣ – ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η 1η Αυγούστου ήταν η τελευταία μέρα για τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων που ανήκουν στην Α΄ κατηγορία. Από την περιοχή μας Παναιγιάλειος και ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας ήταν συνεπείς στο ραντεβού με την Ένωση του νομού μας τακτοποιώντας το θέμα της συμμετοχής τους, μόνο που κινήθηκαν όλα σχεδόν τα σωματεία την τελευταία μέρα, γεγονός που δεν στάθηκε δυνατόν να εξυπηρετηθούν όλες οι ομάδες. Μην ξεχνάμε και το κόστος των 240 ευρώ στην Α΄ κατηγορία, που σίγουρα φέρνει σε δύσκολη θέση τις διοικήσεις.

Θα κατέβει η ΑΕ Δρεπάνου ισχυρίζεται ο Γιάννης Ταξιάρχης

Αν είναι αλήθεια, η ΑΕ Δρεπάνουν σύμφωνα με τον πρόεδρό της Γιάννη Ταξιάρχη, θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα, έστω κι αν δεν κατέβει να αγωνιστεί. Θα πάρει μεν το πρόστιμο αν δεν παρουσιαστεί στους αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί την μεθεπόμενη σεζόν στην Β΄ κατηγορία.

Αν είναι ψέματα τότε μπαίνουν στη μέση άλλα συμφέροντα, στα οποία θα πρέπει να έχει σε αυτά τη δική του …συμμετοχή και ο Ίκαρος Λακκόπετρας.

Ο Ίκαρος είναι το πρώτο επιλαχών σωματείο από την Β΄ κατηγορία μετά την ήττα από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα στα μπαράζ ανόδου, βολεύεται στην περίπτωση που δεν δηλώσει συμμετοχή η ΑΕ Δρεπάνου κερδίζοντας έτσι μια κατηγορία με «πλάγιο» τρόπο.

Ετοιμάζει το πρόγραμμα φιλικών αγώνων ο Φίλιππος Σχοινάς

Στις 8 Αυγούστου ξεκινά την προετοιμασία του ο Παναιγιάλειος, στις 24 Σεπτεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα και ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς, σχεδιάζει τα φιλικά προετοιμασίας, που θα δώσουν την δυνατότητα στον Παναιγιάλειο να ξεκινήσει με την απαραίτητη ετοιμότητα το νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σήμερα η λίστα όλων των φιλικών αναμετρήσεων, στην οποία φυσικά περιέχονται και σωματεία από την περιοχή μας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr