background img
banner
banner

AΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Πήρε Τηλέμαχο Οικονομίδη, ανανέωσε και ο Τάσος Βλάχος

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Μετά την εμπειρία που προσθέτει η πρώτη μεταγραφική προσθήκη, αυτή του Γρηγόρη Τσινούκα, ο Αστέρας Τέμενης πρόσθεσε στο ρόστερ και τον νεαρό Τηλέμαχο Οικονομίδη.

Ο 22χρονος (1.97) φόργουορντ τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η με τον Παναχαϊκό ενώ το 2018, ερχόμενος στην Πάτρα ως φοιτητής, πέρασε για λίγο και από τον Κεραυνό, όταν η ομάδα του Αιγίου έπαιζε στη Γ΄ Εθνική. Ο Οικονομίδης κατάγεται από το Ξυλόκαστρο και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, συνέχισε στο εφηβικό του Προμηθέα και αναμένεται να δώσει λύσεις μέσα στη ρακέτα ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση “3”.


Όσο αφορά στις ανανεώσεις παικτών από το περυσινό ρόστερ, μετά τους Άγγελο Δούβο, Διαμαντή Σταθακόπουλο και Τάσο Βαγενά, τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει και στην Α1 και ο Τάσος Βλάχος.

Ο 22χρονος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο περυσινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στον δεύτερο γύρο.
Ήταν καθοριστικός σε αρκετά παιχνίδια συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην άνοδο του Αστέρα.

Δύο γκαρντ και ένας ψηλός

Στόχος της διοίκησης είναι να γίνουν σίγουρα δύο μεταγραφές ακόμη, ενός γκαρντ και ενός ψηλού και ίσως αποκτηθεί και τρίτος παίκτης για την περιφέρεια.

Θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος έμπειρος γκαρντ από την περιοχή που έχει αγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες ενώ συζητά και με πλει μεικερ που πέρυσι έπαιξε σε ομάδα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Όσο αφορά στον ψηλό, θα αποτελέσει μάλλον την τελευταία προσθήκη πλαισιώνοντας τους Γρηγόρη Τσινούκα, Διαμαντή Σταθακόπουλο και Τάσο Βαγενά μέσα στη ρακέτα.

Η προετοιμασία του Αστέρα Τέμενης θα ξεκινήσει στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr