background img
banner
banner

Άγγελος Δανιήλ: Απειλούνται με κυρώσεις τα σωματεία από το Μητρώο

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, βρέθηκε την Δευτέρα στον αγιασμό του Συνδέσμου Διαιτητών και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με το Μητρώο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ΕΠΣ Αχαΐας και αυτός προσωπικά δεν ασκεί καμία πολιτική και είναι μακριά όλα αυτά από την τωρινή διοίκηση.
Ξεκαθάρισε ότι με τα τωρινά δεδομένα κατά 90% δεν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο αλλά και επ’ αορίστου, ενώ αναφέρθηκε ότι το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εισέλθει στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, κάτι το οποίο είναι απαγορευτικό και χωρίς καμία λογική.

Επίσης ανέφερε ότι δεν είναι το πρόβλημα το Μητρώο, το οποίο υποστήριξε από την πρώτη μέρα η ΕΠΣ Αχαΐας λόγω ότι μέσα από αυτό θα υπάρξουν επιδοτήσεις στα σωματεία, αλλά οι ποδοσφαιρικές κυρώσεις που προκαλεί και το γεγονός ότι διαγράφονται ομάδες χωρίς να έχουν δικαίωμα να εισέρχονται σε αγωνιστικούς χώρους.

Άγνωστος «Χ» για μια ακόμα φορά ο επίσημος αγωνιστικός προγραμματισμός

Κοντεύουν να την …βγάλουν με φιλικά παιχνίδια τα σωματεία, αφού η αναστολή των πρωταθλημάτων καλά κρατεί και πρέπει παράλληλα καλά να κρατεί και η ετοιμότητά τους.

Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα ευχαριστημένες θα πρέπει να είναι οι ομάδες τουλάχιστον της Α΄ κατηγορίας, αν έχουν κάνει την επίσημη πρεμιέρα τους μέχρι τα μέσα Οκτώβρη.

Οι προπονητές έχουν πετάξει το καλοκαιρινό πρόγραμμα προετοιμασίας στα …σκουπίδια και αναζητούν νέες μεθόδους για να μην απομακρυνθούν από αυτά που κατάφεραν μέχρι τώρα μέσα από την προετοιμασία και τους φιλικούς αγώνες.

Οι ποδοσφαιριστές λαμβάνουν κι άλλες κακές εντυπώσεις από το αγαπημένο τους σπορ και σκέφτονται να ασχοληθούν με κάτι άλλο, όπως για παράδειγμα το …μπιλιάρδο.

Οι διοικήσεις προσθέτουν στο μπάτζετ τους ένα κόστος εκτός προγράμματος, το οποίο απειλεί να τις θέσει εκτός προϋπολογισμού.

Οι φίλαθλοι που ήθελαν να εισπράξουν μια πρώτη αγωνιστική γεύση πριν ο καιρός γυρίσει σε χαμηλές θερμοκρασίες, ετοιμάζουν τώρα τα βαριά ρούχα και βγάζουν τα παλτά από την ναφθαλίνη, για να γιορτάσουν μια πρεμιέρα μιας άγνωστης ημερομηνίας.

Οι Ενώσεις βλέπουν να επιστρέφουν για μια νέα κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου, αναθεματίζοντας τον τσάμπα κόπο και τις αναποδιές που τυχαίνουν κάθε χρόνο.

Η Πολιτεία θέλει να περάσει το δικό της αλλά δεν την αφήνει η ΕΠΟ, έχει αναπτυχθεί μια μεταξύ τους βεντέτα και οι ειρωνικές εκφράσεις δεν λείπουν στις «καυτερές» ανακοινώσεις τους.

Οι δημοσιογράφοι που έχουν να ασχολούνται με τα μεγάλα πρωταθλήματα, βρίσκουν τρόπους και θέματα για να γεμίσουν την ώρα τους και τις σελίδες, αντίθετα με μας που αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr