background img
banner
banner

Άρχισε προετοιμασία η Ροδιά

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤO PROTIONLINE.GR Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Από το απόγευμα της Τετάρτης μπήκε στο τρέξιμο της προετοιμασίας η Φλόγα Ροδιάς. Ο προπονητής Άρης Πατσόπουλος δήλωσε ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών, περιμένει και τους υπόλοιπους για να δουλέψουν το πρόγραμμα των προπονήσεων μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Επιστρέφει στην Φλόγα ο Άκης Κατσαούνης

Το βαρύ πυροβολικό της Φλόγας επιστρέφει και πάλι στην Ροδιά, ύστερα από την παρένθεση που είχε αγωνιζόμενος στα Ροζενά. Στην Φλόγα βασίζουν πολλά πάνω στον πρώτο τους σκόρερ, όσο αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ροδιάς.

Σπανός: «Αγαπάμε αυτό που κάνουμε»

Για την ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο μίλησε στo protionline.gr ο αρχηγός Βαγγέλης Σπανός: «Στην Φλόγα έχουμε αποδείξει ότι αγαπάμε την ομάδα και την φανέλα, είμαστε νοσταλγοί μιας άλλης εποχής και βλέπουμε το ποδόσφαιρο με αγάπη και ποτέ σαν …μπίζνες. Αυτό μπορεί να μας στοιχίζει στο να διαθέτουμε ένα μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, το παραβλέπουμε και συνεχίζουμε.»

Για την προσθήκη του Αλέξη Χασιώτη, ο αρχηγός και σημαία της Φλόγας Βαγγέλης Σπανός δήλωσε: «Μας συγκινεί η πρόταση του Αλέξη να προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό μας, ύστερα από τόσα χρόνια περιπλάνησης που είχε σε Αφρική και Ασία. Καλοδεχούμενος αυτός και η προσφορά του στην ομάδα, για την οποία είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.»
Για την αγωνιστική σεζόν που πλησιάζει, ο αρχηγός της Φλόγας είπε: «Κρατάμε μικρό καλάθι όπως άλλωστε κάναμε πάντα, ανεξάρτητα την ποιότητα που διαθέταμε στο ρόστερ. Για μας κάθε παιχνίδι θα είναι άλλη μια γιορτή, ανεξάρτητα την τύχη που θα έχει το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή στον όμιλο και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε.»

Τα φιλικά του Σαββατοκύριακου

Την Τετάρτη είχαν φιλικό στην Ροδιά Απόλλων Αιγίου – Φοίνικας / Ζήρια, με τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Δύσκολα να βρεθεί αντίπαλος για φιλικό στα σωματεία που δεν είχαν από νωρίς φροντίσει κάποιες ημερομηνίες φιλικών αγώνων, χωρίς να σημαίνει ότι και αυτοί που είχαν προγραμματιστεί πραγματοποιήθηκαν κατά …γράμμα.

Για το ερχόμενο διήμερο εκτός από το παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου το Σάββατο ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Κόρινθο, την ίδια μέρα θα παίξουν ΑΕ Αιγίου – Άβυθος στο γήπεδο Πλαστήρα.

Την Κυριακή στις Καμάρες ο Αχιλλέας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τέμενης και στα Καλάβρυτα η ΑΕΚ θα παίξει φιλικό αγώνα με την Θύελλα Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr