background img
banner
banner

Διαγραμμίσεις και… προσοχή στους μαθητές

ΒΑΨΙΜΟ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ

Στη διαμόρφωση, εκ νέου, των λευκών γραμμών στο οδόστρωμα, ένδειξης διαβάσεων πλησίον Δημοτικών Σχολείων του δήμου, προχώρησε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, συνεργείο με μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου. Σκοπός είναι πάνω από όλα, οι ασφάλεια των παιδιών που σε λίγες ημέρες θα επισκεφθούν και πάλι τα σχολεία τους, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

΄΄Προετοιμαζόμαστε με τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, για το άνοιγμα των σχολείων και την ασφάλεια των μικρών μας μαθητών ΄΄, σχολίασε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Χριστόπουλος που ήταν παρών όταν γίνονταν οι παρεμβάσεις, πλησίον πολλών σχολείων κυρίως σε κεντρικά σημεία του Αιγίου που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση.

Οι διαγραμμίσεις έγιναν πιο έντονες, μένει τώρα και οι οδηγοί να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, αφού ακόμη κι αν δεν γνωρίζουν ότι κινούνται κοντά σε σχολεία μπορούν να δουν τις γραμμές στο οδόστρωμα αλλά και τις σχετικές πινακίδες. Αρκεί βέβαια να επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr