background img
banner
banner

Με Θ. Δροσόπουλο οι προπονήσεις του Παναιγιάλειου

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στην σχολή προπονητών στην Αθήνα βρίσκεται ο Φίλιππος Σχοινάς και οι προπονήσεις του Παναιγιάλειου πραγματοποιούνται από τον εξαίρετο γυμναστή Θόδωρο Δροσόπουλο, που άλλωστε έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους μελανόλευκους.

Ο Φίλιππος Σχοινάς αναμένεται να πάρει άδεια την Τετάρτη, για να παραστεί στο σπουδαίο φιλικό του Παναιγιάλειου απέναντι στην …Σουπερλιγκάτη Καλλιθέα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο στις 5:30 το απόγευμα.

Επιστροφές ποδοσφαιριστών στον Παναιγιάλειο

Από τους 4 μελανόλευκους που απουσίαζαν στο τελευταίο φιλικό του Παναιγιάλειου με την Θύελλα, αναμένεται οι τρεις να τεθούν κανονικά στη διάθεση του προπονητή Σχοινά.
Πρόκειται για τους Ανδρέα Τσεκούρα και Παντελή Βιλανάκη που είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμού, αλλά και για τον Βασίλη Μπούνα που επέστρεψε την Δευτέρα το απόγευμα από την Ιταλία και θέλει οπωσδήποτε να είναι παρών σε αυτό το φιλικό. Θα απουσιάσει ο Ανδρέας Χούσα που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στον προσαγωγό.

Δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα φιλικά ύστερα από την αναστολή στο πρωτάθλημα

Τα φιλικά του Παναιγιάλειου υπολογίστηκαν σύμφωνα με την πρεμιέρα που είχε ορίσει η ΕΠΣ Αχαΐας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και αυτή ήταν στις 24-25 τρέχοντος.
Με την αλλαγή στην ημερομηνία επίσημης έναρξης των αγώνων, αναμένεται από τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά να ξεκινήσει μια νέα αναζήτηση αντιπάλων, θέλοντας να διατηρήσει την ομάδα ετοιμοπόλεμη.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr