background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Δυνατά φιλικά για Κεραυνό Αιγίου και Αστέρα Τέμενης

ΣΤΗΝ “ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ” Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟΛ ΣΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑ-Η

Φιλικές ήττες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους γνώρισαν ο Κεραυνός Αιγίου και ο Αστέρας Τέμενης στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 10 Οκτωβρίου. Η ζέστη στο κλειστό γυμναστήριο των Καμαρών που θύμιζε καλοκαίρι και οι απουσίες βασικών παικτών και από τους δύο αντιπάλους ήταν τα κύρια στοιχεία χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν από το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Κεραυνό Αιγίου και Παναχαϊκή.

Για την ιστορία το ματς έληξε με σκορ 68-48 υπέρ των πατρινών (που αγωνίζονται σε παραπάνω κατηγορία), με τους φιλοξενούμενους να παίζουν χωρίς τους Μοσχοβάκη, Μαναβόπουλο και Τριπολίδη και τους Αιγιώτες χωρίς τους Βαφειάδη, Γκότση και Πολυδωρόπουλο. “Μείναμε ευχαριστημένοι από τους μικρούς. Συνεχίζουμε με υπομονή την προσπάθεια”, δήλωσε ο Ακρατινός προπονητής της Παναχαϊκής Νίκος Ζίζηλας και πρόσθεσε: “Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παίξαμε με μια δυνατή ομάδα. Ο Κεραυνός, παρά τις απουσίες του, είναι αξιόλογος και θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η”.

Ολυμπιάδα – Αστέρας Τέμενης 79-65

Στο τελευταίο, χρονικά, δυνατό φιλικό που έδωσε στην Πάτρα η ομάδα της Τέμενης, παρότι ήταν εξαιρετική για τρία δεκάλεπτα, τελικά γνώρισε την ήττα από την ισχυρή Ολυμπιάδα με σκορ 79-65. Ο Άρης Ξενούλης, εκτός φυσικά από τον Βαγενά, δεν είχε στη διάθεσή του και τον Καρακάση και έκανε αρκετές δοκιμές εν όψει της συνέχειας. Τα δεκάλεπτα ήταν: 16-20, 31-37, 51-53, 79-65.

Τάσος Βαγενάς, Γιώργος Χρηστίδης

Σοβαρός ο τραυματισμός του Βαγενά στον Αστέρα Τέμενης

Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Τάσος Βαγενάς μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα σε προπόνηση του Αστέρα Τέμενης. Σε μία προσπάθειά του γύρισε το πόδι του και έπεσε στο παρκέ σοκάροντας τους συμπαίκτες του αφού από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ο τραυματισμός ήταν αρκετά σοβαρός. Τουλάχιστον απέφυγε τα (πολύ) χειρότερα καθώς δεν διαπιστώθηκε κάταγμα στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αποχή από τις προπονήσεις για τουλάχιστον τρεις μήνες με την επιστροφή του να υπολογίζεται κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

– Ο Αστέρας Τέμενης θα συμμετάσχει την επόμενη εβδομάδα (συγκεκριμένα το διήμερο 24-25/9) σε τουρνουά στο Βαρθολομιό, με Ανδραβίδα, ΑΕ Αγυιάς και φυσικά την οικοδέσποινα ομάδα του Βαρθολομιού.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr