background img
banner
banner

Παραμονή του «AEGEAN MAJESTY» για ακόμη ένα μήνα

ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΙΓΙΟΥ – ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ

Απόφαση παραμονής του πλοίου “AEGEAN MAJESTY” τύπου CRUISE SHIP στο νέο λιμάνι Αιγίου για έναν μήνα, έλαβε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στην συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας. Είχε προηγηθεί αίτημα του ναυτιλιακού πράκτορα για παράταση του χρόνου ελλιμενισμού κατά τρεις μήνες.

Να σημειωθεί ότι κατά τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος Βασίλης Χριστόπουλος πρότεινε παράταση του χρόνου ελλιμενισμού του εν λόγω πλοίου κατά ένα μήνα, διότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την εκφόρτωση φορτίων στον λιμένα Αιγίου.

H χρέωση, για την κάλυψη των αναγκών φύλαξης και ασφάλειας στο πλαίσιο εφαρμογής του κώδικα ΙSPS, θα ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων είκοσι πέντε ευρώ 425 € ανά ημέρα.
Σχετικά με τις υπόλοιπες χρεώσεις, πρότεινε να ισχύει η τιμολογιακή πολιτική του Δ.Λ.Τ.Α. βάσει των Αποφάσεων του Δ.Σ. το 2019 και το 2020. Για τυχόν ανάγκες οι οποίες θα προκύψουν και δεν έχουν καθοριστεί χρεώσεις, θα καθοριστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ.

Μετά από διαλογική συζήτηση του Διοικητικού Συμβουλίου ελήφθη ομόφωνη απόφαση έγκρισης της παράτασης του χρόνου ελλιμενισμού κατά ένα μήνα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr