background img
banner
banner

Πενθεί ο Αστέρας Τέμενης τον χαμό ενός δικού του ποδοσφαιριστή

Θλίψη κυριαρχεί στο σωματείο του Αστέρα, ύστερα από την είδηση του τροχαίου ατυχήματος, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Ο άτυχος Μιχάλης εκτός από κάτοικος Τέμενης ήταν και ποδοσφαιριστής στον τοπικό Αστέρα, γνωστός και αγαπητός από συμπαίκτες και το ΔΣ της ομάδας, που έστειλε στο protionline.gr συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Παράλληλα παρόμοιες ανακοινώσεις είχαμε και από συμπαίκτες του, όπως από τον Νίκο Μαραγκό, που έστειλε φωτογραφία της ομάδας στην οποία απεικονίζονται οι δυο συμπαίκτες:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Τέμενης με μεγάλη θλίψη, απευθύνει ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένεια του Μιχάλη Δημητρακόπουλου που τόσο άδικα ( σε τροχαίο δυστύχημα ), έφυγε σήμερα από κοντά μας ! Ο Μιχάλης έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Αστέρα για πολλά χρόνια με ήθος και αξιοπρέπεια! Καλό Ταξίδι Μιχάλη !!!»

Παράλληλα από την ομάδα της Τέμενης είχαμε συλλυπητήρια και για τον θάνατο του πατέρα του Τάκη Ανδριόπουλου, προέδρου του Νομικού Προσώπου Δ.Δ. Αιγιάλειας:« Επίσης, ευχόμαστε Θερμά Συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κο Τάκη Ανδριόπουλο για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα και Καλή Δύναμη!»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr