background img
banner
banner

Τρέχει να «δέσει» τον νέο Παναιγιάλειο ο Φίλιππος Σχοινάς

ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΡΟΣΤΕΡ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 16 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Στον Παναιγιάλειο δεν μπορούν να μιλάνε για βασικό κορμό από την περυσινή περίοδο, όταν το ρόστερ ήταν γεμάτο από αλλοδαπούς και παίκτες από άλλες πολιτείες.
Ουσιαστικά από την περυσινή ομάδα του Παναιγιάλειου, ακολούθησαν την σημερινή οι 5 Αιγιώτες ποδοσφαιριστές: Ροδόπουλος, Παπαδόπουλος, Λιάτος, Πλατυκώστας, Αποστολής. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν ωσεί παρόν, αφού είχε επικεντρωθεί στις μαθητικές του υποχρεώσεις.

Υποχρεωτικές προσθήκες για την συμπλήρωση του ρόστερ

Η διοίκηση με τον προπονητή του Παναιγιάλειου υποχρεώθηκαν εκ των πραγμάτων να κινηθούν σε μια πλειάδα μεταγραφών, με τις οποίες θα χτιζόταν η νέα ομάδα. Οι επιλογές των μεταγραφόμενων ποδοσφαιριστών δεν ήταν ότι να’ ναι για να γεμίζει ο …πάγκος.

Από την στιγμή που έπρεπε να μπει ψηλά ο πήχης στους στόχους του ιστορικού Αιγιώτικου Συλλόγου, ντύθηκαν στα μελανόλευκα άξιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος των απαιτήσεων και ευτυχώς για διοίκηση, προπονητή και φίλαθλο κόσμο, αφήνουν μέχρι τώρα τα διαπιστευτήριά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πρόσφατα παραδείγματα απέναντι σε Πάτραι και Κόρινθο, είναι ενθαρρυντικά και γεμίζουν με αισιοδοξία τις μελλοντικές αγωνιστικές εξελίξεις.

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στον Παναιγιάλειο

Στις 16 μελανόλευκες προσθήκες περιλαμβάνονται και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με τον Παναιγιάλειο, οπότε η διοίκηση γνώριζε πολύ καλά τι …ψώνιζε.
Αυτοί έχουν αναμιχθεί με άλλους ικανούς ποδοσφαιριστές και με νεαρούς εξελίξιμους και πολλά υποσχόμενους.

Αναλυτικά όλα τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στον Παναιγιάλειο, για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας για την περίοδο 2022-23.

Τερματοφύλακες: Χρήστος Αθανασόπουλος, Νίκος Μαυρούλιας

Πλάγιοι (ακραίοι) αμυντικοί: Νίκος Βλάχος, Βασίλης Μπελεζάκης, Παναγιώτης Νικολόπουλος

Κεντρικοί αμυντικοί: Μιχάλης Σπανός, Νίκος Μαχαίρας

Αμυντικοί μέσοι: Ανδρέας Χούσα, Θόδωρος Κοτσόκολος

Μέσοι: Γιώργος Μούκας

Επιθετικοί: Ανδρέας Σπανός, Βασίλης Μπούνας, Βαγγέλης Γκάτσης, Ανδρέας Τσεκούρας, Φώτης Καραπιπέρης, Παντελής Βιλανάκης


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr