background img
banner
banner

Ανάλυση πολλών και σοβαρών ζητημάτων από τον Χάρη Καστανίδη

ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των οπαδών του ΠΑΣΟΚ στη δράση αυτοοργάνωσης του Κινήματος στο Διακοπτό Αιγιαλείας που διοργανώθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου από τη Συντονιστική Επιτροπή Αιγιαλείας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με κεντρικό ομιλητή τον π. Υπουργό Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη όπου αναπτύχθηκε ουσιώδης πολιτικός διάλογος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία να τεθούν σε συζήτηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή του Διακοπτού και καταρτίστηκε πρόγραμμα στοχευμένων τοπικών δράσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής.

Οι πολίτες της περιοχής εξέφρασαν την αγωνία τους για την ανεργία, τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες εξαιτίας της απαξίωσης των αγροτικών προϊόντων και της αύξησης του καλλιεργητικού κόστους και την ακρίβεια που επιδεινώνεται από την ανοχή της Κυβέρνησης προς την τακτικές οργανωμένων συμφερόντων που οδηγούν τις τιμές ρεύματος και καυσίμων στα ύψη.

Στηλίτευσαν, επίσης, την κρίση των δημοκρατικών θεσμών ως συνέπεια της καταστρατήγησή τους από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που μας πισωγυρίζει σε σκοτεινά χρόνια του παρελθόντος μέσα από την υπονόμευση του Συντάγματος και των δημοκρατικών ελευθεριών. Η καταπάτηση των δημοκρατικών θεσμών εκφράζεται με την παρακολούθηση των επικοινωνιών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, την προσπάθεια παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου και από την άρνηση της Κυβέρνησης να λογοδοτήσει στις Ανεξάρτητες Αρχές που έχουν οριστεί από το Σύνταγμα ως θεματοφύλακες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Χάρης Καστανίδης ανέπτυξε το πρόγραμμα δράσεων του ΠΑΣΟΚ για την προβολή της ιδεολογικής ταυτότητας και την ανεξάρτητη και αυτόνομη πολιτική πορεία του Κινήματος με πρόταγμα τις σοσιαλιστικές αξίες και τις ιδρυτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρθηκε στη διεθνή οικονομική και πολιτική κατάσταση καταδικάζοντας την κυβερνητική οικονομική πολιτική που οδηγεί τη χώρα σε υπερχρέωση και οικονομική ασφυξία, ενώ παράλληλα παρουσίασε το πολιτικό όραμα του ΠΑΣΟΚ για την κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας με δημοκρατικό – σοσιαλιστικό πρόσημο


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr