background img
banner
banner

Αντίπαλοι στο φιλικό του Σαββάτου

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς πάει τώρα την ομάδα ο Φίλιππος Σχοινάς, αποφεύγοντας την σωματική εκπόνηση και τους τραυματισμούς στους μελανόλευκους. Πρόγραμμα που μας θυμίζει κάτι από συμπεριφορές επίσημου πρωταθλήματος, που ακόμα δεν το βλέπουμε, αλλά ούτε και ακούμε τίποτα σχετικά με την επίσημη έναρξή του.

Ξεκινώντας πάλι το …ψάξιμο για αντιπάλους σε φιλικά παιχνίδια, βρέθηκε η Αιγείρα / Ακράτα η οποία αποτελεί μια καλή περίπτωση. Αντίπαλοι και στο επίσημο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας θα βρεθούν πάλι Παναιγιάλειος και Αιγείρα / Ακράτα στην 7η αγωνιστική. Αποτελούν τους δυο μοναδικούς εκπροσώπους που απέμειναν από την περιοχή μας στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία και φυσικό είναι ο φίλαθλος κόσμος να στηρίζει πολλά στα δυο σωματεία της Αιγιάλειας.

Επιστρέφουν σαν αντίπαλοι στην Ακράτα Σχοινάς και Σπανός

Προπονητής στον Παναιγιάλειο και πέρυσι στην Αιγείρα / Ακράτα ο Φίλιππος Σχοινάς, γνωρίζει αρκετά πράγματα από την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας.
Αποχώρησε φιλικά και στην περίοδο των μεταγραφών έφερε στον Παναιγιάλειο και τον πρώτο σκόρερ της Αιγείρας / Ακράτας, τον Ανδρέα Σπανό.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr