background img
banner
banner

Αντικαταστάθηκαν τέσσερα παγκάκια στην Αλυκή

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΝΕΑ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ

Από τα πιο δημοφιλή στέκια ή περάσματα η Αλυκή για τους Αιγιαλείς, όλο τον χρόνο, χρειάζεται «γωνιές» στις οποίες ο επισκέπτης θα μπορεί να ξεκουραστεί και να απολαύσει τη θέα. Σε κάποια σημεία ωστόσο τα παγκάκια είχαν φθαρεί αρκετά και εξαιτίας της χρήσης αλλά και της αλμύρας. Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου τοποθετήθηκαν τέσσερα νέα παγκάκια που ήρθαν να αντικαταστήσουν τα παλιά. Είναι μάλιστα τέτοιας μορφής που θεωρείται βέβαιο πως θα αντέξουν χρόνια.

Όπως μετέφερε στο protionline.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος, ΄΄τα παγκάκια τοποθετήθηκαν από τον δήμο Αιγιαλείας, είχαμε ζητήσει να υπάρξει μέριμνα, κάτι που έγινε με την αντικατάσταση τεσσάρων χαλασμένων. Τρία τοποθετήθηκαν στην παραλία του Αγίου Νικολάου κι ένα στο πρώτο πλάτωμα. Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Βασίλη Χριστόπουλο, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του συλλόγου μας και προχώρησε στην αντικατάσταση σε τέσσερα παλιά παγκάκια΄΄.

΄΄Προσπαθούμε σε κάθε σημείο του δήμου μας να αντικαθιστούμε τα παλιά παγκάκια ή να τα βελτιώνουμε όπου γίνεται, ώστε να είναι ασφαλή για τους πολίτες΄΄, ήταν το σχόλιο του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Βασίλη Χριστόπουλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr