background img
banner
banner

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ BC: Μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά στην παραλία της Τέμενης | ΦΩΤΟ

ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ

Tην καθιερωμένη εκδήλωση, πριν τη  έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου (3/9) η ομάδα μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης. Οι προσκεκλημένοι του προέδρου του Αστέρα Γιώργου Χρηστίδη, απόλαυσαν μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά στο Beach bar “AN” στην παραλία της Τέμενης. Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της affidea, μεγάλου χορηγού του συλλόγου και με αφορμή το ξεκίνημα της νέας μπασκετικής σεζόν που θα βρει την ομάδα στην αφετηρία του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Άνθρωποι από τον μπασκετικό και τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης έδωσαν το «παρών» σε μία δροσερή βραδιά που «κύλησε» ευχάριστα μέχρι τα μεσάνυχτα. Διακρίναμε, μεταξύ άλλων, τον διευθυντή του γραφείου του περιφερειάρχη Ν.Δ. Ελλάδας Γιάννη Μάκα, τους αντιδημάρχους Νίκο Καραϊσκο και Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλοι,  από τον Προμηθέα Πάτρας τους Χρήστο Μήλα και Μάκη Γιατρά, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας chearlinding Μιχάλη (Μάικ) Φουντεδάκη, τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού Αστέρα και του συλλόγου Αλυκής “ο Άγιος Νικόλαος”, Νίκο Παπαδόπουλο, τον πατρινό δημοσιογράφο Κώστα Λαμπρόπουλο, τον Σωκράτη Μαυρίδη, αρκετούς από τους  χορηγούς και δεκάδες φίλους του συλλόγου. Και φυσικά, τον δ/ντα σύμβουλο της affidea Θεόδωρο Καρούτζο, σε ρόλο συνοικοδεσπότη, τον προπονητή του Αστέρα Άρη Ξενούλη και σχεδόν όλους τους παίκτες του ρόστερ που έχει ολοκληρωθεί.

Βράβευσαν τις Αμαζόνες Βάρης

Η έκπληξη της βραδιάς αφορούσε στη βράβευση της κορυφαίας ομάδας (και επί σειρά ετών πρωταθλήτριας Ελλάδας) Cheerleading “Αμαζόνες Βάρης” που πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, έχοντας στη σύνθεσή της μια νεαρή Αιγιώτισσα, που πήρε μέρος για πρώτη φορά στους αγώνες. Ο λόγος, για τη Θωμαϊδα Χρηστίδη, κόρη του προέδρου του Αστέρα. Ο σύλλογος, λίγες ημέρες νωρίτερα κατέκτησε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα και έτσι εκπροσώπησε την Ελλάδα ως Εθνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό αγγίζοντας το μετάλλιο στο “χιπ χοπ” καταλαμβάνοντας τελικά τη 4η θέση. Το άθλημα του cheerleading πέρυσι έλαβε την σημαντικότερη αναγνώριση από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, την πλήρη Ολυμπιακή αναγνώριση! Κατά την 138η συνεδρίαση της Ολυμπιακής Επιτροπής, που πραγματοποιείται 20-21 Ιουλίου 2021 στο Τόκιο, το άθλημα του cheerleading μαζί με άλλα 5 αθλήματα αναγνωρίστηκαν πλήρως ως Ολυμπιακά. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Λαμπρόπουλος.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την πλήρη Ολυμπιακή Αναγνώριση. Χάρη στη πολυετή προσπάθεια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Cheerleading, της Ευρωπαϊκής και των Ομοσπονδιών σε κάθε χώρα, ένας από τους σημαντικότερους στόχους, για το μέλλον του αθλήματος, επετεύχθη. Από την μεριά μας σαν Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading Αθλητικού Ομαδικού Χορού, δεσμευόμαστε να προασπίζουμε το “ευ αγωνίζεσθαι” και τις αξίες του Ολυμπιακού Ιδεώδους», τόνισε ο Μάικ Φουντεδάκης.

Στο τέλος της όμορφης βραδιάς ο Γιώργος Χρηστίδης ευχαρίστησε όλους του χορηγούς και τους φίλους της ομάδας που στηρίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και οδήγησε τον Αστέρα σε διαδοχικές ανόδους φτάνοντας φέτος μέχρι την κορυφαία κατηγορία της τοπικής Ένωσης. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε πλέον για την πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, όπου οι βλέψεις θα είναι και πάλι υψηλές.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr