background img
banner
banner

Γλέντησαν κι έγιναν «συντροφιά» οι συμμετέχοντες σε μία κορυφαία μουσική βραδιά!

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Με μια γιορτή χαράς και ενότητας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης «Η Ένωση», αποχαιρέτισε το καλοκαίρι, την Τετάρτη τελευταία ημέρα του Αυγούστου, όχι όμως και τις εκδηλώσεις, αφού αναμένεται όχι μόνο να συνεχιστούν αλλά και να ενταθούν το επόμενο διάστημα. Η μουσική εκδήλωση έλαβε χώρα στην πλατεία του χωριού, στον χώρο του γηπέδου μπάσκετ και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο «ζωντανά» και κεφάτα βράδια που «σημάδεψαν» ευχάριστα το καλοκαίρι του 2022.

Ο χώρος, από πολύ νωρίς γέμισε καλά τοποθετημένα τραπέζια και καρέκλες, με ένα μεγάλο σημείο να παραμένει κενό προκειμένου να χρησιμεύσει ως πίστα. Οι αξιόλογοι Αιγιώτες μουσικοί και ερμηνευτές Βασίλης Σκανδάμης και Μιχάλης Βασιλείου πολύ γρήγορα πλημμύρισαν με μουσικές την πλατεία ώσπου ο χώρος γέμισε ασφυκτικά. Με ένα πρόγραμμα δίχως σταματημό, με διαρκείς εναλλαγές με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, παρέσυραν μουσικά το κοινό, κάνοντας όλους τους παριστάμενους να συμμετέχουν σιγοτραγουδώντας. Από τον Σύλλογο προς ενίσχυσή του, διατίθεντο σουβλάκια, αναψυκτικά και μπίρες, με την κατανάλωση να ξεπερνά κάθε προσδοκία λίγο μετά τις 11.00μ.μ.

Οι εθελοντές και τα μέλη, η δύναμη του Συλλόγου

Παίρνοντας για λίγο το μικρόφωνο, ο πρόεδρος του δραστήριου Συλλόγου Τέμενης Αλέξης Σωτηρόπουλος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον κόσμο που παρευρέθη, μεταξύ των οποίων η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και Γιώργος Γιοβάς, τονίζοντας πως ΄΄με την εκδήλωση αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με τον πιο μουσικό και όμορφο τρόπο΄΄. Αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο των εθελοντών – μελών του Συλλόγου που συνετέλεσαν στην άρτια, από κάθε άποψη διοργάνωση, τους οποίους και ευχαρίστησε. Αναφέρθηκε ακόμη στις δυσκολίες λόγω μέτρων covid της δράσης του προηγούμενου διαστήματος, τονίζοντας πως η βραδιά έδωσε μία αίσθηση ελευθερίας και δίνοντας την υπόσχεση ότι από εδώ και στο εξής οι εκδηλώσεις θα είναι και πιο συχνές και πιο μεγάλες. Ευχαρίστησε ακόμη τους ταλαντούχους μουσικούς και κάλεσε τους παριστάμενους να συμμετάσχουν στη λαχειοφόρο αγορά που διοργάνωσε ο Σύλλογος, της οποίας η κλήρωση έγινε λίγη ώρα μετά, προσφέροντας πλούσια δώρα.

Με ιδιαιτέρως θερμά λόγια μίλησε για τη διοργάνωση η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου. Αφού συνεχάρη τον πρόεδρο Αλέξη Σωτηρόπουλο και το υπόλοιπο Δ.Σ. της «Ένωσης» για την εκδήλωση, καθώς επίσης και τους καλλιτέχνες που αποτέλεσαν μία… ορχήστρα οι δυο τους χαρακτηρίζοντάς τους ως εξαίρετους, σημείωσε: ΄Έίναι μία υπέροχη βραδιά, είμαι ευτυχής που παρίσταμαι. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το χωριό με τον δημιουργικό σύλλογό του και τη νεολαία του, ξέρει πολύ καλά πώς να δίνει κέφι και να μεταδίδει θετική ενέργεια΄΄.

Πιάστηκαν ξανά, μεταδίδοντας ο ένας στον άλλο ζωντάνια

Όσο περνούσε η ώρα τόσο φούντωνε το κέφι. Νέοι, νεότεροι αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπήκαν στον χορό. Πιάστηκαν ξανά, μεταδίδοντας ο ένας στον άλλο ζωντάνια και χαρά, συντελώντας στο να εξελιχθεί η εκδήλωση σε ένα ξέφρενο γλέντι. Η βραδιά έκλεισε περίπου… έξι ώρες μετά, με τους μουσικούς να ικανοποιούν τις επιθυμίες του κοινού και να ερμηνεύουν ό,τι τους ζητούσαν, αλλά και να δίδουν μικρόφωνο στους καλλίφωνους ή λιγότερο καλλίφωνους της «συντροφιάς». Ήταν τόσο το κέφι που άναψαν ως και… καπνογόνα, με κορυφαία ίσως στιγμή, τον χορό του προέδρου του Συλλόγου, ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, που σήκωσε άπαντες στην πίστα!

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr