background img
banner
banner

Ετοιμάζει μεταγραφή έκπληξη ο Παναιγιάλειος

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (18:00) ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΆΡΗ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Αύριο Σάββατο στις 6 το απόγευμα είναι το επόμενο φιλικό ραντεβού του Παναιγιάλειου, που θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου τον Άρη Πατρών.

Ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς σίγουρα θα περιμένει να δει περισσότερα πράγματα από κάποιους παίκτες, που ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο την πραγματική τους αξία και αγωνιστική ταυτότητα.

Μαζί του και οι φίλαθλοι, οι οποίοι αρέσκονται να βάζουν ελαφρυντικά και δικαιολογίες περισσότερο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφήνοντας τις μεγάλες προσδοκίες από τους έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες.

Παίκτη που θα κάνει την διαφορά στην κατηγορία θα φέρει ο Παναιγιάλειος

Η προσωρινή διοίκηση του Παναιγιάλειου ετοιμάζεται να κάνει την υπέρβαση, λογαριάζοντας να προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας ακόμα έναν ποδοσφαιριστή (το πιθανότερο στη μεσαία γραμμή), ο οποίος θα είναι πολυτέλεια για την Α΄ κατηγορία.

Για τον λόγο αυτό και σε συνεννόηση με τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά, έχουν ξεκινήσει επαφές και διαπραγματεύσεις σε 2-3 διαφορετικές περιπτώσεις, πριν παρθεί η τελική απόφαση.

Οι μελανόλευκοι είχαν τραπέζι στο Xcite 2 της Τέμενης

Το φινάλε του φιλικού της Τετάρτης με τον Αίαντα Γαστούνης, βρήκε τους παίκτες του Παναιγιάλειου ορεξάτους, να καταναλώνουν τις ποικιλίες του Τάκη και Σπύρου Παπαδόπουλου στο Xcite 2, οι οποίοι σε συνδυασμό με το ΔΣ παρέθεσαν έναν υπέροχο δείπνο.

Δίπλα στους παίκτες η διοίκηση και ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς, πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ, έχοντας παράλληλα όμορφες αναμνήσεις από την καλή απόδοση απέναντι στην Γαστούνη.

Κορονέλος και Ασημακόπουλος στο Στάδιο

Προσκεκλημένοι του πρώην συμπαίκτη τους στον Παναιγιάλειο Γιάννη Γεωργιάδη στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ήταν οι παλαίμαχοι Γιάννης Κορονέλος και Κώστας Ασημακόπουλος.
Μαζί τους και ο άλλος συμπαίκτης και παλαίμαχος Αλέξης Λουκάτος, είχαν να πουν με πολλές όμορφες μνήμες από το όμορφο περασμένο μελανόλευκο παρελθόν.
Κορονέλος και Ασημακόπουλος έδειξαν καλή διάθεση να βοηθήσουν την πρώην ομάδα τους, αντιλαμβανόμενοι την σκληρή προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση.

Γενική Συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα

Στη λήξη της θητείας της η προσωρινή διοίκηση, προσκαλεί πάσα ενδιαφερόμενο για πρόεδρο ή μέλος του ΔΣ να καταθέσει υποψηφιότητα μέχρι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου. Για τους προαναφερόμενους λόγους ανακοινώθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ερχόμενη Δευτέρα 05/09.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. καλεί τους φιλάθλους της ομάδας στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου (Παλαιό Νοσοκομείο). Τα θέματα της Γ.Σ. είναι τα κάτωθι:
1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/06/2022 ΕΩΣ 5/9/2022)
2. ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
3. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
Όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι πρόεδροι ή σύμβουλοι θα πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους με αίτηση μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου και να την αποστείλουν στο e-mail του Συλλόγου: [email protected]


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr