background img
banner
banner

Ικανοποίηση Αλεξοπούλου για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων

ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Υπεγράφησαν οι Υπουργικές Αποφάσεις για τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων για το σχολικό έτος 2022-2023, στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της Αχαΐας, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων.

΄΄Η έγκριση των τμημάτων υποδηλώνει για ακόμη μία φορά το έντονο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιφέρεια και ειδικά για την Αχαΐα. Το αρμόδιο Υπουργείο υλοποιεί τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας, μέσα από την άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση καθώς είναι βασικός παράγοντας για την παραμονή των οικογενειών και των νέων στην ελληνική ύπαιθρο΄΄, επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου της βουλευτή Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου, που τονίζονται και τα εξής: ΄΄Η έγκαιρη έκδοση των σχετικών αποφάσεων, περιλαμβάνεται στο ολιστικό σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την ανεμπόδιστη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς΄΄.

Η κ. Αλεξοπούλου ευχαρίστησε την υπουργό Νίκη Κεραμέως και την υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή για την έγκριση των τμημάτων στην Αχαΐα καθώς και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνεχή ενίσχυση της περιοχής και μέσω της εκπαίδευσης των νέων που είναι το αύριο του νομού.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr