background img
banner
banner

Ικανοποίηση Αλεξοπούλου για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, που δεν υπέβαλλαν αίτηση δίνοντάς τους τη δυνατότητα να το πράξουν έως χθες Πέμπτη. Η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου δήλωσε την ικανοποίησή της και ευχαρίστησε την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, διότι –όπως ανέφερε – σε μία δύσκολη χρονιά για τις οικογένειες των φοιτητών, δίνει σε ακόμη περισσότερους τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το ειδικό στεγαστικό επίδομα.

Και πρόσθεσε: ΄΄Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει με πράξεις τη στήριξη που παρέχει στην ελληνική οικογένεια, εδώ και τρία και πλέον χρόνια. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα στοχευμένων και μελετημένων μέτρων, η πολιτεία δίνει τα κατάλληλα εχέγγυα στις οικογένειες για να ανταπεξέλθουν μέσα στο συνεχές μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον΄΄.

Καταδίκη για την επίθεση στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών

Με άλλη ανακοίνωσή της, η κ. Αλεξοπούλου καταδικάζει την επίθεση με μπογιές και τρικάκια εναντίον του κτηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και του Νικοδήμειου Πνευματικού Κέντρου, τονίζοντας πως αποτελεί πράξη βίας, η οποία καταδικάζεται κατηγορηματικά και απερίφραστα.

΄΄Σε μια σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία η Εκκλησία, ένας θεσμός δυο χιλιάδων ετών, διατηρεί σαφώς το αναφαίρετο δικαίωμά της να παρεμβαίνει στα κοινωνικά ζητήματα και να εκφράζει ελεύθερα τις θέσεις της. Οι πρακτικές των καταδρομικών επιθέσεων αποτελούν έκφραση ολοκληρωτισμού, που δεν αντέχει στο σεβασμό της αντίθετης άποψης. Εκφράζω ολόθερμα τη συμπαράστασή μου στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο καθώς και στους εργαζόμενους κληρικούς και πολίτες των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, οι οποίοι πάντα βρίσκονται δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία΄΄, σημειώνει χαρακτηριστικά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr