background img
banner
banner

«Καθαρές» δηλώνουν τώρα οι ομάδες της περιοχής μας

ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ Γ.Γ.Α.

Η πίεση που ασκήθηκε στα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο Μητρώο της ΓΓΑ, με την απόφαση απαγόρευσης στο πρωτάθλημα και της χρήσης γηπέδων από τους εκάστοτε Δήμους, άρχισε να αποδίδει καρπούς.

Ένα ατελείωτο αλλαλούμ συναντάται στις Ενώσεις της χώρας αλλά και στην Περιφέρεια, με τους εκπροσώπους των διοικήσεων να αγωνιούν να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες, αλλά παράλληλα να ταλαιπωρούνται αφού οι διαδικασίες είναι ιδιαίτερα αυστηρές.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες σωματεία πήραν το οκ από την Περιφέρεια, ενημερώθηκαν όμως στη συνέχεια για κάποιες άλλες ελλείψεις και λάθη στο φάκελό τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται καθημερινά να κάνουν την διαδρομή για Περιφέρεια και να επιστρέφουν άπρακτοι.

Πρόβλημα Μητρώου στον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας

Στη λίστα που έχει αναρτηθεί με τα εγγεγραμμένα σωματεία στο Αθλητικό Μητρώο, απουσιάζουν τρεις ομάδες από την περιοχή μας, που ανήκουν στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Πρόκειται για την Θύελλα Αιγίου, την Φλόγα Ροδιάς και τον Φοίνικα / Ζήρια.

Σε επαφή που είχε μαζί τους το protionline.gr, οι εκπρόσωποι και των τριών σωματείων δήλωσαν αισιόδοξοι και ότι είναι θέμα ημερών η ένταξή τους στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Πάντως είναι τόσα πολλά τα ζητούμενα για την εγγραφή στο Μητρώο, που όποιο σωματείο δεν είχε ξεκινήσει από νωρίς να συγκεντρώνει τα απαραίτητα έγγραφα, είναι πολύ δύσκολο, μάλλον ακατόρθωτο να τα καταφέρει μέσα σε ένα 10ήμερο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr