background img
banner
banner

Νέα Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου

Στο site της ΕΠΣΑ έχει ανακοινωθεί η έναρξη νέας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου 2022-23. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά και πέραν της αναγραφόμενης ημερομηνίας.

Θα διδάξουν οι πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές ΕΠΟ/ΕΠΣΑ, Μάνθος Χρυσόστομος, Μεσάζος Κωνσταντίνος,Λ αγός Ανδρέας, Μπαλτάς Χρήστος και Τηλιγάδας Σωτήριος. Ειδικά για την περιοχή μας φέτος με την μη εν ενεργεία δήλωση του Παναγιώτη Θεοφανόπουλου που θα προσφέρει από τη θέση του Παρατηρητή, έχουμε μόνο τέσσερις Αιγιαλείς διαιτητές που είναι: Παπαδόπουλος Γιώργος, Σταυρόπουλος Σπύρος, Μέρμηγκας Νίκος και Παλούμπης Αναστάσης, ενώ οι Αλέξης Καμζόλας και Βασίλης Μαρδάς είναι πλέον μόνιμοι κάτοικοι Πατρών λόγω εργασίας.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο Κώστας Μεσάζος αναφέρει: «Καλό θα ήταν οι παράγοντες των ομάδων να βοηθήσουν την προσπάθεια που καταβάλλεται για την παρουσία διαιτητών στην περιοχή μας και να παροτρύνουν ποδοσφαιριστές τους -ηλικίας μέχρι 30 ετών-να ασχοληθούν ενεργά με το χώρο της διαιτησίας ποδοσφαίρου, έτσι ώστε να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση από την Αιγιάλεια. Ο αριθμός των τοπικών διαιτητών μας είναι ο μικρότερος εδώ και σαράντα χρόνια!
Μεσάζος Κωνσταντίνος ,Παρατηρητής – Εκπαιδευτής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου ΕΠΟ/ΕΠΣΑ, Βοηθός Υπεύθυνου Εκπ/σης ΕΠΣ Αχαϊας.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr