background img
banner
banner

Νέες ειδικότητες στο ΔΙΕΚ Αιγίου

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Αιγίου έκανε γνωστό ότι το Χειμερινό Εξάμηνο Κατάρτισης 2022 θα λειτουργήσουν νέες ειδικότητες.

Για το Α’ εξάμηνο, αυτές είναι: ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF), ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.

Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο https://diek.it.minedu.gov.gr από 1/9/2022 έως 12/9/2022. Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα (1/9/2022 – 12/9/2022) ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων μέσω παράλληλου μηχανογραφικού με την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Κατά το διάστημα 1/9/2022 – 15/9/2022 οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ, Τ.Ε.Λ. και ΙΕΚ μπορούν να εγγραφούν κατά περίπτωση στο Γ’ εξάμηνο φοίτησης σε συναφείς ειδικότητες με τον επαγγελματικό τομέα από τον οποίο αποφοίτησαν.

Στην περίπτωση αυτή η διαδικασία εγγραφής δεν γίνεται ηλεκτρονικά, αλλά με απευθείας κατάθεση αίτησης των ενδιαφερομένων στo Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγίου.

Οι ειδικότητες Γ’ εξαμήνου που παρέχει το Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγίου την περίοδο 2022-2023 στο χειμερινό εξάμηνο είναι: 1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF). 2. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. 3. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ. 4. ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. 5. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. 6. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ. 7. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. 8. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. 9. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια στην υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στη Διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Αιγίου τηλ. 26910-22177 (13:00 – 18:00).


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr