background img
banner
banner

Ξεκινά το πρώτο Workshop του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας

ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας διανύει το δεύτερο έτος λειτουργίας του και ξεκινάει μια σειρά από workshops, που ως στόχο έχουν την ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το πρώτο workshop αφορά τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Πάτρα (Οδός Ερμού 78).

Θα ακολουθήσουν workshops για δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης που αναμένονται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Επίσης, ο Μηχανισμός σχεδιάζει να συμμετάσχει τόσο στην «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας» που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου και έως και τις 2 Οκτωβρίου στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, αλλά και στο TEDxPatras στις 8 Οκτωβρίου.

Έως σήμερα ο Μηχανισμός έχει ήδη υποστηρίξει δεκάδες επιχειρήσεις της Περιφέρειας με την παροχή δωρεάν εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης και έχει εκπονήσει εμπεριστατωμένες μελέτες και έρευνες που αποτυπώνουν τις εξελίξεις και τις τάσεις της οικονομίας και των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας είναι μια καινοτόμος δράση για την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση και φιλοδοξία της Περιφέρειας είναι να αποτελέσει θεσμό στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας (www.pde-mse.gr) και να ακολουθήσετετη σελίδα του ΜΣΕ στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις υπηρεσίες, τις μελέτες και τις εκδηλώσεις του Μηχανισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr