background img
banner
banner

Ο Γιώργος Παπαδογεώργος νέος πρόεδρος στην Φλόγα Ροδιάς

«ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ ΓΓΑ»

Υστερα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο σωματείο της Φλόγας Ροδιάς, υπήρξαν μερικές αλλαγές στο νέο ΔΣ, όπως και η αλλαγή στην προεδρία.
Την θέση του Θεοδόση Χηνή, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα της Ροδιάς, κατέλαβε τώρα ο Γιώργος Παπαδογεώργος.

Ο νέος πρόεδρος κατοικεί στην περιοχή της Ροδιάς, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν διοικητικό μέλος, κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν και με τον πατέρα του Κωνσταντίνο.

Από το νέο συμβούλιο που σχηματίστηκε, οι περισσότεροι έχουν παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα, την αγαπούν, την πονούν και δεν θα την αφήσουν …μόνη της.

Το protionline.gr  ρώτησε τον νέο πρόεδρο για την αλλαγή στο ΔΣ, για το φλέγον θέμα της εγγραφής στο Μητρώο Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις στην ομάδα.
Για το νέο ΔΣ ο νέος πρόεδρος δήλωσε: «Θεωρήσαμε ότι έφτασε η ώρα για κάποια αλλαγή στο διοικητικό σχήμα της Φλόγας. Ο τέως πρόεδρος Θεοδόσης Χηνής προσέφερε πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια στο σωματείο, τον ευχαριστούμε για την μεγάλη του αγάπη και προσφορά στην ομάδα, κάπου εδώ χρειάστηκε και λίγη ξεκούραση.
Παράλληλα έγιναν προσθήκες με νέους άνθρωπους στο ΔΣ, που είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν την ομάδα ανταγωνιστική και με σεβασμό από τους αντιπάλους.
Η Φλόγα ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 14/09, ενώ την Κυριακή έδωσε και το πρώτο της φιλικό με τον Αστέρα Τέμενης.»

Για τον προπονητή και το ρόστερ ο Γιώργος Παπαδογεώργος μας εξήγησε: «Με καθυστέρηση στις διοικητικές εξελίξεις, βρεθήκαμε να αλλάζουμε και προπονητή, αφού την θέση του Γιώργου Αμασιάδη τον οποίο ευχαριστούμε για την συνεργασία, πήρε τώρα ο Άρης Πατσόπουλος.
Το περυσινό ρόστερ παρέμεινε σχεδόν εξ’ ολοκλήρου και προστέθηκε ο επιθετικός Άρης Κατσαούνης, του οποίου γνωρίζουμε τις μεγάλες του δυνατότητες αφού συνεργαζόταν με την Φλόγα. Επίσης στην ομάδα ήρθαν οι: Άνθιμος Λιακόπουλος, Αλέξης Χασιώτης, ο 17χρονος Ιωάννης Πετρούτσος και ο νεαρός με νέο δελτίο Μάριος Θανάσης.»

Για την εγγραφή της Φλόγας στο Μητρώο, ο πρόεδρος της Φλόγας μας διευκρίνησε: «Έχουμε κάνει τις εκλογές του νέου ΔΣ με δικαστικό αντιπρόσωπο, έχουμε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα και έχουμε λάβει τις βεβαιώσεις από ΕΠΣΑ και από Περιφέρεια.
Πλέον είναι θέμα χρόνου για να ενταχθούμε και επίσημα στο Μητρώο της ΓΓΑ. Αν όχι αυτή την εβδομάδα, το αργότερο την επόμενη θα έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και η δική μας εγγραφή στο Μητρώο.»

Το νέο ΔΣ της Φλόγας Ροδιάς
Πρόεδρος: Γιώργος Παπαδογεώργος
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Γκανέτος
Γεν. Γραμματέας: Θανάσης
Γρηγορόπουλος
Ταμίας: Βασίλης Ροδόπουλος
Έφορος υλικού: Ηλίας Πλατής
Γεν. έφορος: Βασίλης Χριστόπουλος
Μέλος: Παναγιώτης Καλοβρεντής


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr