background img
banner
banner

Παλιούς γνώριμους θα συναντήσει στην Ακράτα ο Φίλιππος Σχοινάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΑΚΡΑΤΑΣ

Προπόνηση την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο και τελευταία σήμερα Παρασκευή για τον Παναιγιάλειο, αφού το Δημοτικό Στάδιο κλείνει για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες. Σύμφωνα με τον Νομικό Πρόσωπο του ΔΔ Αιγιάλειας, ο Παναιγιάλειος στο εξής θα χρησιμοποιεί το γήπεδο Πλαστήρα για τις αγωνιστικές του ανάγκες, αφού το γήπεδο της Αβύθου περιμένει τον εργολάβο για την επίστρωση του τεχνικού χλοοτάπητα.

Παραμένουν εκτός Μαχαίρας και Τσεκούρας

Δεν παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης  οι τραυματίες μελανόλευκοι Ανδρέας Τσεκούρας και Νίκος Μαχαίρας, οπότε τέθηκαν οριστικά εκτός αποστολής για το φιλικό του Σαββάτου.

Τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Παναιγιάλειος ήταν την Τετάρτη 21 τρέχοντος στο Δημοτικό Στάδιο με την Καλλιθέα, ακυρώθηκε το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Φοίνικα / Ζήρια, μεσολάβησαν και κάποια ρεπό, οπότε οι μελανόλευκοι θα πάνε ξεκούραστοι να αντιμετωπίσουν αύριο την Αιγείρα / Ακράτα.

Ουσιαστικά το είχαν ανάγκη όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς ανέβαζε καθημερινά τους ρυθμούς υπολογίζοντας την έναρξη του πρωταθλήματος στην προγραμματισμένη ημερομηνία 24-25 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα τα περισσότερα φιλικά ήταν με δυνατούς αντιπάλους μεγαλύτερων κατηγοριών, που σημαίνει ότι και οι φιλικές συναντήσεις ήταν ιδιαίτερα επίπονες για τους παίκτες του Παναιγιάλειου.

Η αποστολή του Παναιγιάλειου θα αναχωρήσει στις 3μμ από το Δημοτικό Στάδιο.

Ξεχωριστό φιλικό για Σχοινά

Προπονητής πέρυσι στην Αιγείρα / Ακράτα ο Φίλιππος Σχοινάς, γνωρίζει αρκετά καλά τους διοικούντες και τους ποδοσφαιριστές, που σημαίνει ότι αυτό το φιλικό θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για τον προπονητή του Παναιγιάλειου.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον επιθετικό Ανδρέα Σπανό, ο οποίος με την σειρά του συνεργαζόταν πέρυσι με την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας, με την οποία ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ.

Στις 5μμ η έναρξη του αγώνα στην Ακράτα – 5 ευρώ η είσοδος

Μικραίνει η μέρα και το παιχνίδι ανάμεσα στην Αιγείρα / Ακράτα και τον Παναιγιάλειο, ορίστηκε να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα ώστε να διεξαχθεί με το φως της ημέρας. Οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν ότι για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου, η είσοδος στην μοναδική κερκίδα που διαθέτει το γήπεδο θα είναι 5 ευρώ.

Αμφίβολοι Καραχάλιος και Τσίμπιτσης από την Ένωση

Ενοχλήσεις αισθάνθηκαν στις τελευταίες προπονήσεις οι Καραχάλιος και Τσίμπιτσης, οι οποίοι θα είναι και αμφίβολοι για το παιχνίδι της Αιγείρας / Ακράτας με τον Παναιγιάλειο. Χωρίς άλλα προβλήματα μέχρι τώρα και εκτός απρόοπτου ο προπονητής των γηπεδούχων Λεωνίδας Κατσαρέλιας, που βλέπει το παιχνίδι του Σαββάτου σαν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του. Σημειωτέον ότι οι αντίπαλοι του Σαββάτου θα βρεθούν αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, συμμετέχοντας αμφότεροι στον 2ο όμιλο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr