background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Επιστρέφει …σοφότερος στη δράση ο Φίλιππος Σχοινάς

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΗΡΙΑΣ

Γυρίζει από την Αθήνα ανανεωμένος και σοφότερος ο Φίλιππος Σχοινάς, για να καθοδηγήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιγιάλειου. Ο έμπειρος προπονητής πέρασε με επιτυχία το τρίτο στάδιο στο δίπλωμα UEFA A΄ και η στήλη του εύχεται εις ανώτερα.

Παρά το κοπιαστικό φιλικό παιχνίδι που είχε προηγηθεί με την Καλλιθέα, κανονικά έγινε χθες η προπόνηση με την συμμετοχή μάλιστα και του Ανδρέα Τσεκούρα, που δεν ήταν διαθέσιμος στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Φιλικό με την ΑΕ Φοίνικας / Ζήρια το Σάββατο στις 5:30 μ.μ.

Ένα ακόμα φιλικό μικρότερων αυτή την φορά αγωνιστικών απαιτήσεων θα δώσει ο Παναιγιάλειος αύριο Σάββατο με την ΑΕ Φοίνικας / Ζήρια.
Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο Ζήριας, αφού προηγηθεί για τους γηπεδούχους ο ετήσιος Αγιασμός στις 5:00.
Αναμένεται να δοθεί αρκετός αγωνιστικός χρόνος στους μελανόλευκους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν λιγότερο στα προηγούμενα δυνατά παιχνίδια με αντιπάλους ανωτέρων κατηγοριών.

Με αντίθετες χρωματικά εμφανίσεις Παναιγιάλειος και Καλλιθέα

Δεν ήσαν λίγοι οι φίλαθλοι που μπέρδεψαν τις ομάδες στο ξεκίνημα του φιλικού αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Καλλιθέα. Ο Αιγιώτικος Σύλλογος είχε ντυθεί με μια από τις καινούριες εμφανίσεις που έχει χρώματα μπλε – άσπρο και μαύρες κάλτσες, η δε Καλλιθέα με κατάμαυρη εμφάνιση και άσπρες κάλτσες.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει κατηγορηθεί, όταν φόρεσε τα μαύρα στο φιλικό με την Βέροια, υποχρεώνοντας τη διοίκηση να ανακοινώσει ότι τα μαύρα χρώματα είναι της προπόνησης και προσωρινά. Επίσης η Αθηναϊκή ομάδα κατηγορήθηκε από τον Ερασιτέχνη Καλλιθέας αφού δεν υπήρχε στην εμφάνιση το πασίγνωστο και ιστορικό της σήμα με τα πέντε κόκκινα αστέρια.
Περιμένουμε να δούμε τις εμφανίσεις της Καλλιθέας στα επίσημα παιχνίδια.

Τα φιλικά της περιοχής μας στο διήμερο 24-25/09

Εκτός από το παιχνίδι στο γήπεδο της Ζήριας, στα άλλα φιλικά της περιοχής μας:
Το Σάββατο η Αιγείρα / Ακράτα θα φιλοξενηθεί στην Λυκοποριά από την ομώνυμη ομάδα.
-Η ΑΕ Αιγίου θα υποδεχτεί την Κυριακή στο γήπεδο Πλαστήρα τον Απόλλωνα Αιγίου.
-Στο γήπεδο Καμαρών ο Αχιλλέας θα παίξει την Κυριακή με την Άβυθο.
-Στα Καλάβρυτα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Αστέρα Τέμενης


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr