background img
banner
banner

Παρουσίασε τον Γεράσιμο Γιοβά ο Κεραυνός Αιγίου

Με τον Γεράσιμο Γιοβά ξεκίνησε τις επίσημες παρουσιάσεις των νεοαποκτηθέντων παικτών ο Κεραυνός Αιγίου. Η παρουσίαση του 20χρονου (1.98) φόργουορντ έγινε στο γυμναστήριο STATUS GYM (1η Μάη 1886) του Μάκη Ζεντέφη, ένθερμου φίλου και χορηγού της αιγιώτικης ομάδας. Παρόντες από τη διοίκηση ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Λάγαρης, ο Νίκος Καραγιάννης με τον Σπύρο Μουρίκη και ο βοηθός προπονητή Ερίκος Σένα. Ο Γιοβάς ξεκίνησε σε ηλικία 13 χρονών από τα τμήματα υποδομής της Ακράτας και αποτέλεσε μέλος της αντρικής ομάδας στη Γ΄ Εθνική από 15 ετών.

Ενδιάμεσα φόρεσε τη φανέλα του Ήφαιστου/Αχιλλέα Αιγιάλειας και πέρυσι της Παναχαϊκής, πάντα στη Γ΄ Εθνική. Ο Κεραυνός ευχαριστεί δημόσια τη διοίκηση του Α.Ο. Ακράτα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής και σε σχετική ανακοίνωση προσθέτει:

“Ο Γεράσιμος Γιοβάς στην ομάδα μας.

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο αθλητή Γεράσιμο Γιοβά. Με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στις θέσεις SF/PF. Του ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν. Η παρουσίαση έγινε στο γυμναστήριο Status Gym, το οποίο είναι κοντά μας και μας στηρίζει τα τελευταία χρόνια”.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr