background img
banner
banner

Πολύ καλός στο α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος

«ΈΠΕΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ 

Εξαιρετικός στο α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος, που είχε σε πολύ καλή απόδοση τους περισσότερους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Φίλιππος Σχοινάς, οι οποίοι κάλυψαν τυχόν αδυναμίες και λάθη των υπολοίπων.

Μπορούσε να προηγηθεί στο α΄ 20λεπτο ο Παναιγιάλειος 

Με τον Βιλανάκη να απειλεί την αντίπαλη εστία μόλις στο 1ο λεπτό, όταν σούταρε λίγο πάνω από την εστία του Κούτσικου, ο Παναιγιάλειος μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και παρέμεινε στην επίθεση αναζητώντας ένα γκολ.

Το πλησίασε και στο 5΄ πάλι με τον Βιλανάκη, μόνο που αυτή τη φορά ο νεαρός έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία ο Ανδρέας Σπανός 

Σε όποια θέση και αν χρησιμοποιείται, ο Ανδρέας Σπανός αποτελεί έναν βασικότατο κίνδυνο σε οποιαδήποτε ομάδα είναι απέναντί του.

Στο 6΄ πλησίασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κούτσικος του είπε όχι στα δυο πλασέ που επιχείρησε.

Τραυματίζεται ο Μαυρούλιας στο 7΄  

Απουσίαζε δικαιολογημένα το απόγευμα του Σαββάτου ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος (γινόταν κουμπάρος), ξεκίνησε το παιχνίδι ο Μαυρούλιας, ο οποίος στάθηκε άτυχος σε μια έξοδό του, όταν συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και χτύπησε στα πλευρά. Το παιχνίδι διακόπηκε, ο Μαυρούλιας μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο.

Ελλείψει τερματοφύλακα στον μελανόλευκο πάγκο, προσφέρθηκε ο προπονητής της Κορίνθου Κώστας Κιάσσος και έδωσε έναν δικό του τερματοφύλακα στην Αιγιώτικη εστία, τον Παναγιωτόπουλο.

Ευκαιρία και με τον Μπούνα στο 20΄ 

Στο ίδιο τέμπο συνέχισε ο Παναιγιάλειος και έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Μπούνα στο 20΄, αποκρούστηκε από τον Κούτσικο.

Κούραση και αλλαγές μείωσαν την επιθετικότητα του Παναιγιάλειου 

Διαφορετικός ήταν ο Παναιγιάλειος στο β΄ ημίχρονο, με την Κόρινθο να πλησιάζει περισσότερο την εστία του και να προηγείται με τον Σαχσανίδη στο 72΄.

Νωρίτερα είχε χάσει ευκαιρία στο 62΄ ο Γκάτσης ύστερα από κόρνερ του Μπούνα και στο 64΄ ο Καλόφωνος για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Ο Ματίας στο 77΄ διαμόρφωσε το 0-2, με τον Παναιγιάλειο να ξεκινά μια αντεπίθεση στο τελευταίο 10λεπτο, που του απέφερε καλές φάσεις και το γκολ.

Έγινε επιθετικός και στο τελευταίο 10λεπτο ο Παναιγιάλειος 

Στο 81΄ ο Ροδόπουλος έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς, αλλά το διαγώνιο πλασέ του αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.

Στο 83΄ από το κόρνερ του Νικολόπουλου, ο Ροδόπουλος έστειλε με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και ο Γκάτσης που πήρε την επαναφορά, μείωσε με κεφαλιά στο τελικό 1-2.

Στην κερκίδα και ο Αλέξης Κούγιας 

Λίγο πριν ξεκινήσει η φιλική συνάντηση, έφτασε στο Δημοτικό Στάδιο και ο πρόεδρος της Κορίνθου Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κάθισε μαζί με τον πρώην γενικό αρχηγό του Παναιγιάλειου Αντώνη Γκόλφη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί όταν ήταν στην Παναχαϊκή.

Παναιγιάλειος: Μαυρούλιας, Βλάχος, Μπελεζάκης, Μ. Σπανός, Μαχαίρας, Καραπιπέρης, Μπούνας, Κοτσόκολος, Α. Σπανός, Λιάτος, Βιλανάκης.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Γκάτσης, Ροδόπουλος, Αποστολής, Πλατυκώστας, Τσεκούρας, Νικολόπουλος, Μούκας.

Κόρινθος: Κούτσικος, Χατζής, Κυριαλάνης, Δημητρίου, Αργυρόπουλος, Γκούμας, Σαχσανίδης, Καλόφωνος, Ευθυμίου, Χαρτσιάς, Ράπτης.

Στο β΄ μέρος ο Κώστας Κιάσσος έβαλε στο παιχνίδι και τους Ματίας, Κορέια, Κουτσουμπέλα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr