background img
banner
banner

Πρωτιές για δυο αθλητές του ΑΣ Λεωνίδας στην Αιτωλοακαρνανία

ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Διπλή επιτυχία γνώρισε ο ΑΣ Λεωνίδας στο 1ο Διεθνές κύπελλο Αιτ/νίας, που διοργανώθηκε υπό την Αιγίδα της ΕΟ Πυγμαχίας. Στην κατηγορία Ανδρών και στα 63.5 κιλά, ο Παναγιώτης Θανασούλιας πέτυχε σπουδαία νίκη στον τελικό απέναντι στον έμπειρο Παναγιώτη Μπιτχαβά του Π.Σ Αγρινίου.

Επίσης σπουδαία απόδοση είχε και ο νεαρός Θεοφάνης Κυριακόπουλος που επικράτησε απέναντι δυο ισχυρών αντιπάλων του Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε Αμφιλοχία και Αγρίνιο αντίστοιχα με τους δυο Αιγιώτες αθλητές να ανακηρύσσονται ομόφωνα νικητές.

Πολλά συγχαρητήρια από τους προπονητές Βαλσαμίδη και Παπαδόπουλο

Ικανοποιημένοι από τις επιτυχίες των αθλητών τους δήλωσαν στο τέλος των αγώνων οι δυο προπονητές Σπύρος Παπαδόπουλος και Θανάσης Βαλσαμίδης, που περιμένουν σε ένα μήνα το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος δήλωσε στο protionline.gr: «Πιστεύουμε στους αθλητές μας και αυτοί μας ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη μας με νίκες. Τα θετικά αποτελέσματα από τα τελευταία τουρνουά μας οπλίζουν με αισιοδοξία και δύναμη στη συνέχιση του έργου μας, που δεν είναι άλλο από να συνεχίσουμε με καλή και προσεγμένη προπόνηση για να κατακτήσουμε χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας Ανδρών, αναδεικνύοντας έτσι τον σύλλογο και την περιοχή μας».

Στην αναμνηστική φωτο οι προπονητές Παπαδόπουλος Βαλσαμίδης με τους δυο νικητές Θανασούλια, Κυριακόπουλο και τον γενικό Γραμματέα Πάνο Τσιγκρή, που ηγείτο της αποστολής


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr