background img
banner
banner

Πρόκληση η εικόνα του νέου Παναιγιάλειου

Από αγάπη στην ομάδα αλλά και από καλόβουλη περιέργεια, παλιοί ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου επισκέπτονται το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου για να παρακολουθήσουν τους φιλικούς αγώνες της πρώην τους ομάδας.

Φυσικά δεν σταματούν εκεί, αφού τα πηγαδάκια στήνονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη της κάθε αναμέτρησης με την ατζέντα να περιέχει αρκετά θέματα προς συζήτηση. Την ώρα του αγώνα αφήνουν τις παλιές δικές τους ιστορίες στην άκρη και επικεντρώνονται στον Παναιγιάλειο, ζυγίζοντας την αγωνιστική του κατάσταση και τι μπορεί να φέρει το μέλλον.

Αν όχι όλοι οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η ιστορική ομάδα της πόλης μας θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Προς τα εκεί στράφηκε και ο Άρης Νικολόπουλος, που είχε συζήτηση με τον γενικό αρχηγό Γιάννη Γεωργιάδη, τον άλλο παλαίμαχο άσο Κώστα Ασημακόπουλο, τον Αλέκο Λουκάτο και το πρώην γενικό αρχηγό αλλά και πρόσφατα νέο μέλος στο ΔΣ του Παναιγιάλειου, Κώστα Τηλιγάδη.

Μάλιστα το κους – κους είχε συνέχεια και στο φινάλε του αγώνα με την Κόρινθο, αφού πέρασαν από αρκετοί από το καφενείο του Παναγιώτη Σιαφλά, ακόμα και ο πρόεδρος της Κορίνθου Αλέξης Κούγιας, που είχε μαζί του εγκάρδια συνομιλία


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr