background img
banner
banner

Σκληραίνει το παιχνίδι με το Μητρώο της ΓΓΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥΣ

Υποχρεωμένοι και αποφασισμένοι να τηρήσουν την νομοθεσία οι Δήμοι, βάζουν φρένο στα σωματεία που δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί στο ηλεκτρονικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και δεν έχουν επίσης εξασφαλίσει την ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Στοιχεία που θα πρέπει να παρουσιάζουν τα αθλητικά σωματεία ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν τα γήπεδα για προπονήσεις και επίσημους αγώνες, ακόμα και ως φιλοξενούμενοι.

Σχετικά ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τάκης Ανδριόπουλος ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας ότι δεν είναι στην ευχέρεια του Δήμου η εφαρμογή της νομοθεσίας, που από την πλευρά του είναι υποχρεωμένος να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες, για την διαφύλαξη και ασφάλεια των αθλούμενων.

Ποια σωματεία της περιοχής μας είναι εγγεγραμμένα

Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, τα σωματεία που έχουν οριστικά τακτοποιηθεί και ξεμπερδέψει από την επανεγγραφή τους στο Μητρώο για το 2022 είναι:
Παναιγιάλειος
Αθλητική Ένωση Αιγίου
Αχιλλέας Καμαρών
Λύκοι Αιγιάλειας
ΑΟ Λύκοι Διακοπτού
ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας
Αστέρας Τέμενης
ΑΕ Καλαβρύτων

Τα εγγεγραμμένα σωματεία που δεν έχει ολοκληρωθεί η επανεγγραφή τους

Τα σωματεία που έχουν αποστείλει τις απαραίτητες αιτήσεις χωρίς όμως να έχει ακόμα πραγματοποιηθεί ο οριστικός έλεγχος στον φάκελό τους είναι:
Απόλλων Αιγίου
Άβυθος
Φοίνικας / Ζήρια
Σκεπαστό Καλαβρύτων

Αισιόδοξες οι εξελίξεις μέχρι την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 30 Σεπτεμβρίου

Κυκλοφόρησαν φήμες που πολύ πιθανόν έχουν κάποια βάση, οι οποίες θέλουν να συμπεριληφθούν όλα τα σωματεία στα πρωταθλήματα. Αυτό μάλιστα αναμένεται να γίνει γνωστό πριν την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια αν τα σωματεία δεν ολοκληρώσουν στην πορεία όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την εξασφάλιση της ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης και την επανεγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ, θα αποβληθούν από το μεθεπόμενο πρωτάθλημα.

Αυτή η είδηση λοιπόν απομακρύνει τους κινδύνους στα σωματεία που δεν έχουν τακτοποιηθεί, όχι όμως και τον εφησυχασμό τους, αφού είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξουν άλλα περιθώρια.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr