background img
banner
banner

Στην 7η αγωνιστική το τοπικό ντέρμπι Παναιγιάλειος – Αιγείρα / Ακράτα

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Στο Αίγιο έχει κληρωθεί το παιχνίδι του α΄ γύρου ανάμεσα στις δυο ομάδες της Αιγιάλειας που μας εκπροσωπούν στην Α΄ κατηγορία. Συγκεκριμένα ο Παναιγιάλειος θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου την Αιγείρα / Ακράτα την 7η αγωνιστική.

Χαρακτηριστικό για τις δυο ομάδες μας είναι ότι μέχρι τότε θα παίζουν παράλληλα εντός και εκτός έδρας, πράγμα που θα αλλάξει από την 8η αγωνιστική.

Την 5η αγωνιστική το πρώτο ντέρμπι για τον Παναιγιάλειο

Σχετικά βατό φαίνεται το πρόγραμμα του Παναιγιάλειου τις 4 πρώτες αγωνιστικές μέχρι να υποδεχτεί στο Αίγιο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στο πρώτο του ντέρμπι.
Νωρίτερα θα έχει αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Εγλυκάδας (εντός), την Πάτρα 2005 (εκτός), τον Εθνικό Πατρών (εντός) και τον Αετό Πατρών (εκτός).

Και το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στην Πάτρα με τον Αετό Π. είναι δυνατό, αν και ο Αετός Π. δεν διαθέτει πλέον φέτος το ίδιο ποιοτικό υλικό των τελευταίων ετών.

Να θυμίσουμε ότι ο Κεραυνός (στην έδρα του) ήταν η μοναδική ομάδα που είχε επικρατήσει σε βάρος του Παναιγιάλειου (2-1) την αγωνιστική περίοδο 2019-20 και αυτό το …πλήρωσε στο παιχνίδι του β΄ γύρου γνωρίζοντας την ήττα 0-6.

Φιλικό για πολλά συμπεράσματα το Σάββατο με την Κόρινθο

Φανερή είναι η αγωνιστική άνοδος του Παναιγιάλειου από φιλικό σε φιλικό και ίσως είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να υποδεχτεί και να αντιμετωπίσει το Σάββατο την Κόρινθο.
Στην Α΄ κατηγορία αγωνίζεται και η ομάδα της Κορίνθου, έχει βάλει όμως πλώρη για Γ΄ Εθνική, έχοντας στην διοίκηση τον Αλέξη Κούγια, στον πάγκο τον Κώστα Κιάσσο και την «αφρόκρεμα» για ερασιτεχνικό σωματείο στο ρόστερ της.

Η ΠΑΣ Κόρινθος παρουσίασε και στην Ακράτα αρκετά από τα θετικά στοιχεία που διαθέτει, στο νικηφόρο φιλικό (3-1) που έδωσε με την Αιγείρα / Ακράτα, θα έρθει στο Δημοτικό Στάδιο με στόχο να ικανοποιήσει τον …εγωισμό της και να πετύχει νίκη σε βάρος του Παναιγιάλειου.

Αναμένεται δυναμικό παρόν στο Στάδιο το Σάββατο

Η φιλική συνάντηση ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Κόρινθο έχει προγραμματιστεί για τις 5:30 το απόγευμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αιγιώτικος Σύλλογος κερδίζει τους φιλάθλους και το ενδιαφέρον τους με τις καλές του εμφανίσεις, με αποτέλεσμα κάθε φορά να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.

Αυτή τη φορά πόλος έλξης θα είναι ο Αλέξης Κούγιας με την πολλά υποσχόμενη παρέα του.
Για την ομάδα του Παναιγιάλειου θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παρουσιάσει την εξελίξιμη αγωνιστική του ταυτότητα, απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ του.

Με δυο νεοφώτιστους στις πρώτες 4 αγωνιστικές η Αιγείρα / Ακράτα

Ίσως αποδειχθεί καλό για την Αιγείρα / Ακράτα, η οποία θα συναντήσει Πανιώνιο / Αχιλλέα και Απόλλωνα Εγλυκάδας στην 3η και 4η αγωνιστική αντίστοιχα. Και οι δυο αντίπαλοι της Αιγείρας / Ακράτας θα χρειαστούν σίγουρα χρόνο προσαρμογής στην νέα κατηγορία που θα αγωνίζονται και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας με την ομάδα του.
Μέχρι τότε η Αιγείρα / Ακράτα θα υποδεχτεί στην πρεμιέρα τον Πήγασο και θα παίξει την 2η αγωνιστική στην Πάτρα με τον Ατρόμητο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr