background img
banner
banner

Στον Κεραυνό Αιγίου Χρυσανθόπουλος, Γιοβάς, Νάτσκος, Ζαβέρδας, Βασιλείου και Στούκας!

ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 53-53 ΜΕ ΤΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Εξαπλό μεταγραφικό “χτύπημα” στον Κεραυνό Αιγίου που ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Μετά τον Διονύση Πολυδωρόπουλο πρόσθεσε στον ρόστερ  έξι ακόμη αθλητές με εμπειρία και ταλέντο, όπως ο Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος, ο Δημήτρης Νάτσκος (που αμφότεροι επιστρέφουν στην ομάδα), ο Γιώργος Ζαβέρδας  ο Γεράσιμος Γιοβάς αλλά και δύο ταλαντούχους φοιτητές, τον Μιλτιάδη Βασιλείου και τον Άγγελο Στούκα από Καρδίτσα και Ξυλόκαστρο αντίστοιχα.

 

Το ρόστερ μάλιστα δεν έχει ολοκληρωθεί αφού βρίσκεται κοντά σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος (33, 1.90) αποχώρησε από τον Κεραυνό το 2014 και επιστρέφει στο Αίγιο μετά από 8 χρόνια. Αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία έχοντας παίξει και τις Εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής (στην οποία επέστρεψε και πάλι αργότερα) και έχει ακόμη αγωνιστεί σε Ήφαιστο/Αχιλλέα, Αχαγιά 82, Αναγέννηση Σάμου, Λέοντα Μεσολογγίου κ.α.

Ο 25χρονος Δημήτρης Νάτσκος (σέντερ, 2.00) έπαιξε στον Κεραυνό και τη σεζόν 2019-20 και πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Γαλήνης στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Έχει παίξει και τον Έσπερο ΑΟΠΑ στη Γ΄ Εθνική και αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη λύση μέσα στη ρακέτα.

Ο Γεράσιμος Γιοβάς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αιγιάλειας ο 20χρονος Ακρατινός πάουερ φόργουορντ (1.98) έχει παίξει στη Γ΄ Εθνική με Ακράτα (από 15 χρονών), Ήφαιστο/Αχιλλέα και Παναχαϊκή.

Ο Γιώργος Ζαβέρδας αγωνίζεται κυρίως στη θέση “3”, είναι 25 χρονών με ύψος 1.95. Έχει ακόμη αγωνιστεί – μεταξύ άλλων –  στην ΕΑ Πατρών και στην ΕΑ Παραλίας.

Ο Καρδιτσιώτης Μιλτιάδης Βασιλείου (21 χρ.) έχει ύψος 1.80 και ο Άγγελος Στούκας (19χρ.), 1.86. Αμφότεροι αγωνίζονται στις θέσεις 1-2.

Με απουσίες στο φιλικό κόντρα στα  Αραχωβίτικα (53-53)

Το προηγούμενο Σάββατο ο Κεραυνός έδωσε το πρώτο του φιλικό στο Αίγιο αντιμετωπίζοντας την ενισχυμένη φέτος ομάδα του Α.Σ. Αίαντα Αραχωβιτίκων με την οποία ήρθε… ισόπαλος 53-53 (κεντρική φωτό). Περισσότερο ήταν ένα ματς για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες των δύο ομάδων με τον Κεραυνό να αγωνίζεται χωρίς Πολυδωρόπουλο, Νάτσκο, Χρυσανθόπουλο και Ηλιόπουλο.

Κεραυνός (Γιάννης Δούσκας): Γιαννακόπουλος 3(1), Ζαβέρδας, Γιοβάς 12(1), Σαμαράς 9(1), Γκότσης 20(1), Βαφειάδης 3(1), Σπηλιωτόπουλος 5(1), Στούκας, Βασιλείου 2, Τσιώλης (νεαρός από τις ακαδημίες).

Α.Σ. Αραχωβιτίκων/Αίας (Δημήτρης Τουβάκης): Δ. Μπαράκος 4, Βοριζανός, Θωμάς 2, Δημόπουλος 6, Τουλάτος 12(1), Γ. Μπαράκος 4, Γεωργόπουλος 8, Μάγγος 12(4), Κωνσταντόπουλος 5(1), Κολώκας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr