background img
banner
banner

Στο πρώτο “συναπάντημα” ανταποκρίθηκαν… όλοι!

ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

Μια πολύ ιδιαίτερη και θερμή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κοινότητα Μελισσίων το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου. Ήταν μια δράση η οποία διοργανώθηκε από τον αεικίνητο τοπικό σύλλογο του χωριού, κάνοντας το πρώτο, κατά σειρά, “Συναπάντημα των Απανταχού Μελισσιωτών” να είναι πλέον γεγονός. Πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και τα όσα όμορφα είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές, είχαν μεγάλο αντίκτυπο και αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για μικρούς και μεγάλους. Η υπέροχη διάθεση των μελών του “Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων – Η Μέλισσα” φάνηκε αμέσως, καθώς εκτός από το φαγητό, υπήρχαν σε… αφθονία το αστείρευτο κέφι και δωρεάν νερό και κρασί!

Ένα “συναπάντημα” κεφιού και διασκέδασης

Ο τοπικός σύλλογος που απαριθμεί 70 περίπου μέλη, αποφάσισε να αποχαιρετήσει το φετινό καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο. Το “Συναπάντημα των Απανταχού Μελισσιωτών” ήταν το πρώτο που διοργανώνει και πραγματοποιεί από καταβολής του και ο απώτερος στόχος, ήταν το απόλυτο κέφι. Και το κοινό αίσθημα των ντόπιων για διασκέδαση, αυτό επικύρωσε! Έτσι, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του προαύλιου του σχολείου, μετατράπηκε πολύ εύκολα από ένα απλό γήπεδο μπάσκετ σε… μια αγκαλιά όμορφων τραγουδιών, υπέροχων γεύσεων και καλού κρασιού, το οποίο τίμησαν όλοι δεόντως.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν προσωπικά τα μέλη της ομάδας  και υλοποιήθηκε με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών, φίλων και συγγενών των μελών της “Μέλισσας”. Η εξυπηρέτηση θεωρήθηκε άψογη, το σέρβις πολύ γρήγορο και βέβαια, το φαγητό “αναστάτωνε” όσους παραβρέθηκαν από την… μυρωδιά του και μόνο! Την βραδιά μουσικά “κάλυψε” γνωστός dj της ευρύτερης περιοχής, ο οποίος φρόντισε να κρατήσει σε ψηλά… level το κοινό που γέμισε τον εξωτερικό χώρο, μέχρι και τις 2.00 περίπου το πρωί!

Σωτηρόπουλος: “Μία αγκαλιά φίλοι”

Μιλώντας στο protionline.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Σωτηρόπουλος και σχολιάζοντας την όμορφη εκδήλωση, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τους απανταχού φίλους του, τα μέλη, αλλά και τον απλό κόσμο και διοργανώσαμε αυτήν όμορφη γιορτή για να τους ευχαριστήσουμε όλους! Ήταν μία εκδήλωση που στήριξε ο κόσμος και αυτό, το απέδειξε η ίδια η βραδιά, η οποία για εμάς θεωρείται επιτυχημένη. Είμαστε όλοι μαζί, μια τεράστια παρέα. Η εθελοντική ομάδα βοήθησε πάρα πολύ σε όλα και παρ’ όλο που υπήρξε περιορισμένος χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες ετοιμασίες, εν τούτοις, όλα ήταν άψογα και υπέροχα!” δήλωσε ο κ. Σωτηρόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η γιορτή ήταν να γίνει σε μία άλλη ημερομηνία, νωρίτερα του θέρους, όμως οι διαδικασίες του να αναλάβει το νέο διοικητικό συμβούλιο ευθύνες (στις αρχές του Ιουλίου) και να γίνει η απαραίτητη συγκρότηση, “καθυστέρησε” χρονικά για λίγο την ημερομηνία της διοργάνωσης.

Νέοι άνθρωποι με φιλοδοξίες στο Δ.Σ.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, το οποίο αποτελείται από τον πρόεδρο Δημήτρη Σωτηρόπουλο, την αντιπρόεδρο Κατερίνα Αντωνακοπούλου, την γραμματέα Ελένη Χατζή, τον ταμία Σπύρο Χριστόπουλο και τα μέλη Αριστέα Κασσιμάτη, Όλγα Ασημακοπούλου και Νίκο Χριστόπουλο, είναι ένα κράμα ικανότητας και καλής διάθεσης. Γι’ αυτό και ήδη, θεωρείται επιτυχημένο. Την εκδήλωση, στήριξε ο δήμος Αιγιάλειας και επιτόπου, διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, τα οποία ήταν προσφορά ιδιωτικών επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής. “Ο σύλλογός μας ήθελε να στήσει και να πραγματοποιήσει αυτή την βραδιά για τον κόσμο και μόνο. Όλα τα έξοδα έγιναν από τον ίδιο τον σύλλογο, για να τιμήσουμε όλους όσους μας βοηθούν και μας στηρίζουν αυτό το διάστημα και ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, με την πανδημία του κορωνοϊού που μας… ακύρωνε κάθε δραστηριότητα και θέληση” ανέφερε ο πρόεδρος, με τον ταμία του συλλόγου και προηγούμενο πρόεδρό του Σπύρο Χριστόπουλο, να συμπληρώνει και να δηλώνει για την εκδήλωση: “Για εμάς, σαν διοίκηση του συλλόγου, ήταν η πιο δύσκολη περίοδος αυτή, η διάρκεια του covid-19, καθώς αναγκαστήκαμε να ματαιώσουμε κάθε μας δραστηριοποίηση επί σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια” τόνισε ο κ. Χριστόπουλος.

Ο… πολυδιάστατος σύλλογος του χωριού

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο ταμίας του “Εκπολιτιστικού Συλλόγου Η Μέλισσα” και αναφέροντας την στήριξη που έχει από τους ντόπιους κατοίκους αλλά και τις υπηρεσίες του δήμου, τόνισε μεταξύ άλλων: “Το χωριό και ο σύλλογος “πνέουν στο ίδιο μήκος κύματος” και υπάρχει στήριξη, αλληλοκατανόηση και βοήθεια. Συνεργαζόμαστε άψογα με όλους τους φορείς, αλλά και με τον ίδιο τον δήμαρχο και το επιτελείο του. Επιπλέον, είμαστε πολύ κοντά στην Ομοσπονδία Συλλόγων και με τον πρόεδρο του, έχουμε κοινούς στόχους και πορεία” επισήμανε ο κ. Χριστόπουλος, ο οποίος είναι ταμίας και στην Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιάλειας. To protionline.gr συνομιλώντας με τους δύο εκπρόσωπους του συλλόγου, τον πρόεδρο και τον ταμία δηλαδή, διαπίστωσε αυτόματα την μεγάλη διάθεση και των δύο για τα κοινά, τον εθελοντισμό, την κοινωνική προσφορά και πάνω απ’ όλα το πνεύμα συνεργασίας, καθώς και οι δύο είναι ενεργά μέλη πολλών αδελφικών ομίλων και συλλόγων, από πολλά μέρη της Αιγιάλειας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση υπήρχε και σερβιρίστηκε χοιρινό με πατάτες στον φούρνο, το οποίο προσφέρθηκε σε “γενναίες” μερίδες, καθώς και διάφορα είδη σαλατών και τυριών, ενώ υπήρχαν και πολλές μερίδες κοντοσούβλι, ορεκτικά και πίτσες, όλα φτιαγμένα από τους εθελοντές του συλλόγου. Μία “αγκαλιά” φίλων που σαν απώτερο στόχο, είχε να ευχαριστηθεί ο κόσμος εις το έπακρον. Να επισημανθεί επίσης, ότι προσφέρθηκαν δωρεάν φρούτα και άφθονο κρασί, προσφορά του Δ.Σ. ενώ ο χώρος προσφερόταν για αρκετό… παιχνίδι, για τα μικρά παιδιά, τα οποία είχαν γίνει και αυτά μία τεράστια, καλή παρέα. Όλοι μαζί κατάφεραν δίδοντας το απόλυτο στίγμα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, να μεταδώσουν την ενέργεια και την διάθεση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, δίνοντας “ραντεβού” αφενός για το ερχόμενο καλοκαίρι και το δεύτερο… συναπάντημα, αφετέρου για τις υπόλοιπες, ενδιαφέρουσες δράσεις του συλλόγου, που πρόκειται να δρομολογηθούν και να οργανωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr