background img
banner
banner

Συνάντηση Αλεξοπούλου με στελέχη της COSMOTE για τη Ρακίτα

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ανάπτυξης και Πρόσβασης Δικτύου Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας της COSMOTE Γεώργιο Ονόπα, προκειμένου να του ζητήσει την επιτάχυνση των έργων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων των ορεινών περιοχών της Αχαΐας και συγκεκριμένα της περιοχής της Ρακίτας.

Ο κ. Ονόπας ενημέρωσε την κ. Αλεξοπούλου για το έργο στο Γολέμιπου που αφορά στην ανάπτυξη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και θα εξυπηρετήσει την ευρύτερη περιοχή της Ρακίτας. Η διαδικασία αδειοδότησης θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022 και στις αρχές του 2023 θα ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης των ειδικών μηχανημάτων εκπομπής σήματος.

Η Αχαιή βουλευτής ανέφερε ότι στις ορεινές περιοχές θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην ανάπτυξη του δικτύου γιατί αφενός ο σύγχρονος τρόπος ζωής καθιστά το κινητό τηλέφωνο αναγκαίο για τον κάθε κάτοικο, αφετέρου το διευρυμένο δίκτυο στις περιοχές αυτές δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας στους πολίτες καθώς και οικονομικής ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες.
Επίσης η κ. Αλεξοπούλου συζήτησε με τον κ. Ονόπα την εύρεση βέλτιστων λύσεων στη συνεργασία της εταιρείας και πολιτείας, προκειμένου να επιταχυνθούν τα έργα προς εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η βουλευτής Αχαΐας ανανέωσε τη συνάντηση με τον Διευθυντή Ανάπτυξης και τους αρμόδιους υπαλλήλους της COSMOTE, να επισκεφθούν την περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου, για να πραγματοποιήσουν αυτοψία και να προχωρήσουν όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου οι κάτοικοι να απολαμβάνουν τις βέλτιστες υπηρεσίες και να δημιουργηθούν οι βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής αυτής περιοχής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr