background img
banner
banner

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα

ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, η πρώτη μετά το καλοκαίρι, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο. Συνολικά θα εξεταστούν δώδεκα θέματα.

Συγκεκριμένα, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.Έγκριση πέμπτης (5ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας, οικονομικού έτους 2022.

2.Έγκριση τακτικής επιχορήγησης (Γ’ κατανομή) έτους 2022 στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αιγιαλείας για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων.

3.Τροποποίηση της υπ’ αριθ.224/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, περί συγκρότησης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιαλείας με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας», με την αντικατάσταση ex officio μελών.

4.Τροποποίηση της υπ’ αριθ.225/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, περί συγκρότησης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιαλείας με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας», με την αντικατάσταση των εκπροσώπων της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας.

5.Τροποποίηση της υπ’ αριθ.428/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, περί συγκρότησης της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Αιγιαλείας, με την αντικατάσταση των εκπροσώπων της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας και του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Ακόμη, 6.Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού χώρου γηπέδου της Δημοτικής Κοινότητας Βαλιμητίκων Δήμου Αιγιαλείας, στον Αθλητικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρίου.

7.Καταγγελία συμβάσεων χρησιδανείου στον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Αιγίου και στην Αθλητική Σκακιστική Ακαδημία Αιγιαλείας.

8.Έγκριση δωρεάν παραχώρησης χρήσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου της Δημοτικής Κοινότητας Μοναστηρίου Δήμου Αιγιαλείας, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μοναστηρίου «Η Βεργουβίτσα».

9.Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής ακαταλληλότητας ή ασύμφορης κυκλοφορίας οχημάτων Δήμου Αιγιαλείας. (οχήματα).

Και τέλος, 10.Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής ακαταλληλότητας ή ασύμφορης κυκλοφορίας οχημάτων Δήμου Αιγιαλείας. (μηχανήματα). 11.Διαπίστωση ανάγκης ονομασίας ανωνύμων οδών των Δημοτικών Κοινοτήτων Διακοπτού και Ελαιώνα Δήμου Αιγιαλείας. 12.Μεταφορά πιάτσας ΤΑΞΙ στη Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού Δήμου Αιγιαλείας και κατασκευή στεγάστρου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr