background img
banner
banner

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021 – 2027

Ενημέρωση για το εγκεκριμένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα” της προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027 θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00.

Θα γίνει ακόμη συζήτηση της υπ’ αριθ. 21/2022 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας» Μωραΐτη Νικολάου, σχετικά με τα μέτρα στήριξης στους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Θα εξεταστεί η έγκριση αποτίμησης σε χρήμα των μη χορηγημένων Μέσων Ατομικής Προστασίας έτους 2020, αναγνώριση και καθορισμός της οφειλής ανά δικαιούχο υπάλληλο των υπηρεσιών της έδρας και των περιφερειακών ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Τροποποίηση της αριθ. 4/27-01-2022 (ΑΔΑ: 62ΥΟ7Λ6-ΑΗΥ) απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Χορήγηση εξουσιοδότησης της πρόσβασης και διενέργειας Τραπεζικών εργασιών μέσω διαδικτυακών εφαρμογών των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, ενώ θα ληφθεί απόφαση για τον ορισμός τόπου της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, εκτός της έδρας της Περιφέρειας και την έγκριση Γ’ τροποποίησης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2022 (σχ. η 1200/2022 (ΑΔΑ:9ΓΠΓ7Λ6-06Ι) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Δ.Ε.).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming, από τον σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-12787


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr