background img
banner
banner

Συνεχίζει η προσωρινή διοίκηση του Παναιγιαλείου

ΑΝΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ – ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ – ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Λίγος ο κόσμος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, η οποία έπρεπε να γίνει για να ζητηθεί στη συνέχεια ακόμα μια παράταση 6 μηνών για το ΔΣ, η οποία μπορεί να είναι και η τελευταία.

Ο πρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Μπαλτιμάς πήρε πρώτος τον λόγο αναφέροντας: «Λήγει η θητεία μας και κοιτάζουμε τι θα κάνουμε για να είμαστε νομικά εντάξει. Θα χρειαστούμε και άλλους ανθρώπους στο ΔΣ, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν κάποιους που πέρυσι βρέθηκαν να συμμετέχουν εντελώς τυπικά». Απαραίτητη διευκρίνιση του Μπαλτιμά ήταν: «Όχι απαραίτητα η βοήθεια νέων μελών στο οικονομικό κομμάτι, αλλά να έρθουν άτομα που θα είναι σε θέση να χτυπήσουν πόρτες και να βρουν ανταπόκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι βρίσκονται στην προσωρινή διοίκηση δεν επιβαρύνονται με τα χρέη του παρελθόντος.»

Στα κύρια θέματα που αναφέρθηκε ο πρόεδρος Γιάννης Μπαλτιμάς

Οι κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την διοίκηση, ήταν να έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να μπει στο Μητρώο. Ο Φίλιππος Σχοινάς εκτός από το όνομα που έχει σαν προπονητής και έχει αγωνιστεί παλαιότερα στον Παναιγιάλειο, είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας, κάτι που καλύπτει νομικά την ομάδα και μπήκαμε έτσι στο Μητρώο, γιατί ακούγονται διάφορα.

Τέθηκε πλάνο διοίκησης και προπονητή να φτιαχτεί μια ομάδα που θα έχει την ταυτότητα του Παναιγιάλειου και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Για να πραγματοποιηθεί ο στόχος χρειάστηκε ένα μπάτζετ που θα αντιστοιχούσε στην αξία των ποδοσφαιριστών που ήρθαν. Έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, γούσταραν να έρθουν στον Παναιγιάλειο και με μειωμένες τιμές. Η ομάδα εκτός από τους μεγάλους σε ηλικία, έχει μικρούς ταλαντούχους και έχει επενδύσει σε αυτούς.

 

Νέος λογαριασμός Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος

Για να προστατευτεί η ομάδα από τυχόν κατασχέσεις ανοίχτηκε νέος λογαριασμός, τον οποίο διαχειρίζεται ο Γιάννης Μπαλτιμάς με τους Νίκο Κωσταρίδη και Νίκο Αρβανίτη.
Για να γίνει ακαδημία υπήρξαν προβλήματα γηπεδικά κυρίως. Οπότε ο Αστέρας Τέμενης ήταν η καλύτερη επιλογή, αποφεύγοντας τυχόν προβλήματα με ιδιωτικές επιχειρήσεις ακαδημιών.

Τα έσοδα και τα έξοδα

Διαβάζοντας την λίστα ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου ανέφερε έσοδα 10688 ευρώ. Αναλυτικά : Μέγας χορηγός 2500, εισιτήρια 1600, συνδρομές 1200, εισιτήρια αγώνων 990, οικονομική ενίσχυση 1738, επιχορηγήσεις από ΕΠΟ και Περιφέρεια 1500 και 1738. Και λίγο παραπάνω τα έξοδα, με αναλυτική την λίστα για όποιον ενδιαφέρεται.

Τουλάχιστον ακόμα 3 άτομα για το ΔΣ

Στην ερώτηση που έγινε από τον πρώην γενικό αρχηγό Κώστα Τηλιγάδη για το πόσα άτομα πρέπει να προστεθούν, οι εκπρόσωποι του ΔΣ απάντησαν τουλάχιστον 4 νέα μέλη.
Ο Κώστας Τηλιγάδης προσφέρθηκε να είναι ένα από τα μέλη που θα προστεθούν στην προσωρινή διοίκηση, κερδίζοντας την ικανοποίηση των παριστάμενων και της διοίκησης.

Γιώργος Μπέσκος: «Μεγάλος βραχνάς το χρέος των 440.000 ευρώ»

Ο νομικός εκπρόσωπος Γιώργος Μπέσκος υπογράμμισε ότι: «Με το νόμο έχουμε το δικαίωμα να λειτουργήσουμε μέχρι 17 Σεπτεμβρίου. Είχαμε περιορισμένες αρμοδιότητες οι οποίες επικεντρώθηκαν στην ειδική Αθλητική Αναγνώριση, στην τροποποίηση καταστατικού τα οποία ολοκληρώθηκαν. Πραγματικά ο Παναιγιάλειος φυτοζωεί χωρίς κάποια ουσιαστική βοήθεια.»

Ο κ.  Μπεσκος στάθηκε στον μεγαλύτερος βραχνά που ταλαιπωρεί την ομάδα και είναι το χρέος των 440000 ευρώ στο ΕΦΚΑ, που αποτελεί και την τροχοπέδη για να μπορεί να ασχοληθεί κάποιος με την ομάδα. Το ελπιδοφόρο μήνυμα για τα χρέη όπως ανέφερε είναι ότι: «Αυτές τις μέρες προχωρά η ψήφιση του νόμου, βάσει του οποίου με την πάροδο 10ετίας διαγράφεται. Είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων για αυτή τη νομοθετική ρύθμιση που θα δώσει ανάσα στην ομάδα και θα προσελκύσει κάποιον για να επενδύσει». Καταλήγοντας είπε: «Να πάμε στο πρωτοδικείο να ζητήσουμε ανανέωση χρόνου στην προθεσμία εξι μήνες για να μπορέσουμε να βρούμε νέα διοίκηση, που θα τρέξει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Μέχρι τότε να μπορέσουμε σε βάθος χρόνου και με θετικές εξελίξεις με την παραγραφή χρεών να περάσουμε σε μια διαδικασία εκλογών απαλλαγμένη από τον εφιάλτη του χρέους.»

Βαγγέλης Ευαγγελίου: «Γίνονται επαφές για την προσάρτηση νέων μελών στο ΔΣ»

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Ευαγγελίου σε ότι αφορά την προσθήκη νέων μελών στο ΔΣ. Συμπέρασμα από τις επαφές που έχουν προηγηθεί. Ενώ πρόσθεσε: «Μέχρι τις 15 του μήνα θα χρειαστούμε 8000 για τις μισθοδοσίες».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr