background img
banner
banner

Φιλική επικράτηση 4-1 της Θύελλας απέναντι στην ΑΕ Καλαβρύτων

Με πολλές απουσίες στο πρώτο της φιλικό η ΑΕ Καλαβρύτων, υποχρέωσε τον προπονητή Κωστή Βλάχο να αρκεστεί σε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα περισσότερο, παρά να διεκδικήσει την υπέρβαση και ένα θετικό αποτέλεσμα από την Θύελλα, που έδινε το 3ο φιλικό της παιχνίδι.

Γιάννης Τιμοθέου

Ικανοποιημένος από το πρώτο 35λεπτο έμεινε ο προπονητής της ΑΕΚ Βλάχος, όταν η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική και είχε ισοφαρίσει 1-1 με το γκολ του Κουτρουμάνη, ύστερα από το φάουλ του Καυγά και την κεφαλιά πάσα του Καλαμαρά.

Η Θύελλα προηγήθηκε στο γήπεδο Πλαστήρα με τον Νίκο Διαμαντόπουλο (ασίστ Δ. Καραΐνδρος), στη συνέχεια προηγήθηκε 2-1 με τον Δ. Καραΐνδρο (μετά από σέντρα του Διαμαντόπουλου), 3-1 Αθανασίου (πάσα Διαμαντόπουλου) και το 4-1 ο Λάμκα (από πάσα του Γκιώνη).

Θεοδόσης Θεοδοσίου

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τους τραυματισμούς του Τιμοθέου (στο γόνατο) και του Θεοδοσίου (ρωγμώδες κάταγμα στον καρπό).

Θύελλα Αιγίου: Κουρτάκης, Β. Θεοφανόπουλος, Νικολάου, Κάσα, Αθανασίου, Αποστολόπουλος, Κ. Θεοφανόπουλος, Μυλωνάς, Ν. Διαμαντόπουλος, Μαρδάς, Δ. Καραΐνδρος.

Στην επανάληψη έπαιξαν: Βελ. Νικολακόπουλος, Λάμκα, Τσάκαλος, Ραμπούσγια, Μουρτίκας, Γ. Καραΐνδρος, Γκιώνης, Φιλιππάτος, Τσέλα, Ν. Νικολακόπουλος, Π. Διαμαντόπουλος, Τιμοθέου, Μακρυγιαννάκης. Δεν έπαιξε ο Μίλτος Ράμμος είχε πρόβλημα με τον προσαγωγό.

Καλάβρυτα: Λέσης, Σαλάι, Κέφα, Παπαγεωργίου, Θεοδοσίου, Καλαμαράς, Σκιαδάς, Καυγάς, Κουτρουμάνης, Ντάτσι, Παπαδημητρόπουλος.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Φλογεράς, Κανελλόπουλος, Παπαβραμόπουλος, Αλεξόπουλος


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr