background img
banner
banner

Φιλική νίκη ο Παναιγιάλειος 5-1 την Θύελλα Αιγίου

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΧΟΙΝΑ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 

Γρήγορο παιχνίδι με πολλά γκολ και αξιοσημείωτες προσπάθειες από τους νεαρούς και συνάμα άπειρους ακόμα παίκτες της Θύελλας.  Ο Παναιγιάλειος είχε και κράτησε τον πρώτο ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε 5 γκολ, θα μπορούσε να είχε ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τον αριθμό των τερμάτων του.

Μπήκε δυνατά ο Παναιγιάλειος τελείωσε 3-0 το ημίχρονο 

Αρκετά ορεξάτοι μπήκαν στο γήπεδο οι μελανόλευκοι, διατηρώντας έναν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, που αναγκαστικά ακολούθησε και η Θύελλα.  Σα πρώτα λεπτά ο Καραπιπέρης ήταν απειλητικός από την αριστερή πλευρά της επίθεσης του Παναιγιάλειου, το γκολ όμως ήρθε από τον Ανδρέα Σπανό στο 17΄ 1-0.

Πολύ καλή ευκαιρία για να απαντήσει είχε η Θύελλα με τον Μυλωνά, που αστόχησε στο 20΄ από καλή θέση.  Στο 31΄ ο Λιάτος πήρε την μπάλα από τον Καραπιπέρη και με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0.  Ωραίο γκολ ήταν και το 3-0 που ακολούθησε στο 41΄ από την ατομική προσπάθεια του Κοτσόκολου και εκτελεστή τον ίδιο.

Τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ήταν η ευκαιρία που έχασε στο 43΄ ο Α. Σπανός.

Πολλές οι αλλαγές στο β΄ημίχρονο 

Στο β΄ ημίχρονο ο Φίλιππος Σχοινάς έκανε 6 αλλαγές, ενώ ο Κυριάκος Αθανασίου ξεκίνησε με 7 αλλαγές, ενώ στη συνέχεια έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, συνολικά 22.

Αξίζει να αναφερθούν τα τεστ που έκανε ο προπονητής του Παναιγιάλειου, αλλάζοντας πρόσωπα και σχήματα και χαρακτηριστικό είναι ότι παίκτες που ήρθαν αλλαγή στον πάγκο, στη συνέχεια επέστρεψαν πάλι στο γήπεδο.

Μειώνει 3-1 η Θύελλα με αυτογκόλ 

Κράτησε για αρκετά λεπτά ρυθμό στο παιχνίδι η Θύελλα, αγωνιζόμενη στην επανάληψη κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές.  Μείωσε γρήγορα σε 3-1 με αυτογκόλ του Μαχαίρα στο 49΄,όταν ο κεντρικός αμυντικός του Παναιγιάλειου προσπάθησε να αποκρούσει την σέντρα του Λάμκα.

Η Θύελλα που στα πρώτα λεπτά του β΄ μέρους είχε δυνάμεις και συνοχή, δημιούργησε αμέσως μετά το γκολ δυο φάσεις με τον Αρβανίτη που κοντραρίστηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ και τον Τιμοθέου που σούταρε άουτ.

Α. Σπανός και Γκάτσης τα άλλα δυο γκολ 

Στο 53΄ ο Α. Σπανός έφυγε στην κόντρα ύστερα από την μακρινή πάσα του Κοτσόκολου και πλάσαρε από κοντά για το 4-1.

Με τον χρόνο ο Παναιγιάλειος έδειχνε πιο έτοιμος και πιο δυνατός, είχε ένα σουτ άουτ στο 59΄ του Καραπιπέρη, δυο ευκαιρίες του Ροδόπουλου στο 64΄ και στο 71΄ που αποκρούστηκαν από τον Κουρτάκη.

Ακολούθησε στο 73΄ το 5-1 από τον Γκάτση και μια τελευταία ευκαιρία του Α. Σπανού πριν το φινάλε.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Μούκας, Μπελεζάκης, Μαχαίρας, Παπαδόπουλος, Πλατυκώστας, Α. Σπανός, Κοτσόκολος, Ροδόπουλος, Καραπιπέρης, Λιάτος.

Ακόμα έπαιξαν: Βλάχος, Γκάτσης, Μ. Σπανός, Νικολόπουλος, Μαυρούλιας.

Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούλας, Β. Θεοφανόπουλος, Νικολάου, Αθανασίου, Κάσα, Ράμμος, Ν. Διαμαντόπουλος, Μουρτίκας, Π. Διαμαντόπουλος, Μυλωνάς, Μαρδάς.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Τσάκαλος, Τσέλα, Τιμοθέου, Βελ. Νικολακόπουλος, Ν. Νικολακόπουλος, Λάμκα, Αρβανίτης, Κουρτάκης, Γκιώνης, Μακρυγιαννάκης, Ραμπούσγια.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr