background img
banner
banner

Φως σε τμήμα της Π.Ε.Ο. στη Ροδοδάφνη

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

«Βυθισμένο» στο σκοτάδι παρέμενε για περίπου επτά χρόνια, τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού, με τη ζημιά να αποκαθίσταται πριν από δύο ημέρες από το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου και να ξαναφωτίζεται το εν λόγω σημείο, προς ικανοποίηση κατοίκων και περαστικών.

Όπως εξηγεί στo protionline.gr  ο πρόεδρος της κοινότητας Ροδοδάφνης Γιώργος Παλαιολογόπουλος, ΄΄πρόκειται για τον καλλωπιστικό φωτισμό που είχε τοποθετηθεί στο πεζοδρόμιο που είχε δημιουργηθεί επί δημαρχίας Συμπολιτείας του σημερινού δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, και ο οποίος είχε πάψει να λειτουργεί εδώ και χρόνια, μετά από κλοπή καλωδίων. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πριν δύο ημέρες και πλέον το σημείο φωτίζεται κανονικά΄΄.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το τμήμα από το φαρμακείο «Παντελόπουλου» στη θέση «Υπόστεγο» μέχρι και το πρατήριο υγρών καυσίμων της BP. ΄΄θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού για την αποκατάσταση του φωτισμού στην Π.Ε.Ο. μετά από επτά χρόνια σκότους΄΄, σημειώνει ακόμη ο κ. Παλαιολογόπουλος.

Εν αναμονή των πρώτων συνδέσεων της αποχέτευσης

Εν τω μεταξύ, εν αναμονή των πρώτων συνδέσεων της αποχέτευσης βρίσκονται στην Άβυθο, εκεί όπου το έργο έχει ολοκληρωθεί. Αντίθετα, σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στη Ροδοδάφνη αλλά και το Πανόραμα, με τον πρόεδρο να εκφράζει την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr