background img
banner
banner

Βαριά ήττα με 7-1

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Για ένα 20λεπτο ο Παναιγιάλειος διατήρησε ανέπαφη την εστία του, απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνίστησε πέρυσι στην Super League 2 και σύμφωνα με την εικόνα που έβγαλε στο Δημοτικό Στάδιο, έθεσε από τώρα υποψηφιότητα για την άνοδο στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Υπήρξαν κάποια καλά διαστήματα με τους μελανόλευκους να αλλάζουν όμορφα την μπάλα, χωρίς όμως να καταφέρνουν άμεσες απειλές στην απέναντι εστία του Στρέζου.

Ο Μπούνας βρέθηκε και απείλησε από καλή θέση, πριν οι παίκτες της Καλλιθέας βρουν ακόμα τα δίχτυα του Αθανασόπουλου.

Τιμωρία στα λάθη των μελανόλευκων 

Ήταν ήταν τέτοια η ποιότητα και η πίεση των παικτών της Καλλιθέας, που κέρδιζαν κάποιες μπάλες σε περίπτωση που η μεταβίβασης των μελανόλευκων δεν ήταν γρήγορη και ακριβής.

Έτσι χωρίς καλά – καλά να το καταλάβουν οι παίκτες του Παναιγιάλειου, βρέθηκαν να χάνουν 0-2 από τα δυο γκολ του Λουκίνα.

Το πρέσινγκ της Καλλιθέας απέδωσε καρπούς στο 20΄ και 23΄ με τον Λουκίνα να τιμωρεί το λάθος που ξεκίνησε από την μεσαία γραμμή και τον ίδιο παίκτη να παραβιάζει για δεύτερη φορά 3 λεπτά αργότερα, αν και ο Αθανασόπουλος απέκρουσε το πρώτο πλασέ αλλά αυτό ευνόησε τον επιθετικό της Καλλιθέας, που με δεύτερη προσπάθεια σημείωσε τέρμα.

Με δυο γκολ του Κωστανάσιο το 0-4 

Σε μικρό χρονικό διάστημα και πάλι δέχτηκε ακόμα δυο γκολ ο Παναιγιάλειος, αυτή τη φορά με τον Κωστανάσιο να σκοράρει στο 32΄ και 34΄.

Διαμαρτυρίες για το πέναλτι που διαμόρφωσε το 0-5 

Με παράβαση μέσα στην περιοχή τιμωρήθηκε ο Μιχάλης Σπανός, που τα πήγε αρκετά καλά στα αμυντικά του καθήκοντα και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των μελανόλευκων ο διαιτητής Πράνταλος καταλόγισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα για το 0-5 ο Κυνηγόπουλος που το είχε κερδίσει.

Μπήκε καλά στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος 

Μπήκε καλά στο β΄ μέρος ο Παναιγιάλειος, μειώνοντας  γρήγορα το σκορ 1-5 με τον Μπούνα στο 49΄, ύστερα από όμορφο συνδυασμό που είχε με τον Λιάτο.

Το γκολ αυτό επέδρασε θετικά στην ψυχολογία των γηπεδούχων, που διατήρησαν για αρκετή ώρα την καλή τους εικόνα στο β΄ ημίχρονο.

Χωρίς παράβαση πέρασε η ανατροπή του Γκάτση 

Στο 60΄ ο Γκάτσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Καλλιθέας, χωρίς να φέρουν αποτέλεσμα οι έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του Παναιγιάλειου.

Στον αντίποδα δυο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Πράνταλος έδειξε την άσπρη βούλα στο κοντρόλ  του Μαχαίρα, με την μπάλα να βρίσκει στη συνέχεια στο χέρι του, για να ξεκινήσει νέο μπαράζ διαμαρτυριών.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μουνιέ για να διαμορφώσει το 1-6 στο 63΄

Το τελικό 1-7 έγινε στο 88΄ από τον Σαντάνα.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Μπελεζάκης, Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Λιάτος, Μπούνας, Κοτσόκολος, Βιλανάκης, Α. Σπανός, Γκάτσης.

Οι αλλαγές στο β΄ ημίχρονο: Χούσα, Καραπιπέρης, Μαχαίρας, Ροδόπουλος, Πλατυκώστας, Μαυρούλιας, Νικολόπουλος, Αποστολής, Μούκας

Καλλιθέα: Στρέζος, Ρόσι, Ευαγγέλου, Κύργιας, Ρέντσας, Τσιντώνης, Μπουλουλής, Κυνηγόπουλος, Νίλι, Κωστανάσιος, Λουκίνας.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Βοσνιάδης, Κολτσίδας, Χατζηδίμπας, Λάσκαρης, Βασιλούδης, Νάτσης, Σαντάνα, Ντιμίτριους, Δούλτσης, Μάλτσι, Μουνιέ


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr