background img
banner
banner

Νεκρός ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος από την Τέμενη

ΣΤΗΝ «ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ» ΤΗΣ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Σοκ και απέραντη θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 42χρονου Μιχάλη Δημητρακόπουλου από την Τέμενη, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου λίγο πριν τις 7.00 το πρωί, επί της οδού Νικ. Πλαστήρα, λίγο πιο πάνω από τη στροφή των Διγελιωτίκων. Η μοτοσικλέτα του άτυχου άνδρα παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 57χρονος Β.Α. που τραυματίστηκε. Και τα δύο οχήματα εξαιτίας του δυστυχήματος, μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα, ενώ το αυτοκίνητο κατέληξε σε αυλή παρακείμενης οικίας αφού προσέκρουσε σε άλλα τέσσερα σταθμευμένα οχήματα…

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τη γενέτειρα του άτυχου άνδρα, την Τέμενη, ενώ φίλοι, γνωστοί και συγχωριανοί του κάνουν λόγο για άνθρωπο ήσυχο και αγαπητό σε όλους.
Τραγική ειρωνεία… Ο 42χρονος Μιχάλης «έφυγε» «πάνω» στα γενέθλιά του… ακολουθώντας την αγαπημένη του σύντροφο που είχε φύγει από τη ζωή λίγο καιρό πριν…

Το «ραντεβού» με τον θάνατο ήταν μοιραίο. Ο νέος άνδρας κατευθυνόταν με τη μηχανή του στο ρεύμα προς Τέμενη όταν ο οδηγός του Ι.Χ. τζιπ προφανώς έχασε τον έλεγχο και τον χτύπησε. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος…

Μέσα σε λίγα λεπτά, η διόλου ήσυχη συνοικία του Συνοικισμού έζησε τον δικό της οδυρμό και θρήνησε έναν ακόμη νέο που έπεσε στον «βωμό» της ασφάλτου.

Ενός δρόμου που έχει… πάρει τη ζωή σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Δυστυχώς όμως τα μέτρα του Κ.Ο.Κ. δεν ήρθαν ποτέ αλλά και όσα τέθηκαν σε ισχύ δεν υιοθετήθηκαν.

Ξημερώματα Κυριακής, άδειος δρόμος, θα περίμενε κανείς να αποφευχθεί κάτι τόσο μοιραίο…

Η «ελευθερία» του δρόμου όμως ξεγελά και η ανάπτυξη ταχύτητας πέραν της επιτρεπόμενης, μολονότι πρόκειται για κατοικημένη περιοχή, είναι για πολλούς καθημερινότητα. Δύσκολη καθημερινότητα όμως για τους κατοίκους της οδού που έζησαν για χρόνια με τα «μάτια της γάτας» τα οποία πετάγονταν δεξιά και αριστερά και προκαλούσαν μη διαχειρίσιμο θόρυβο όταν τα τεράστια φορτηγά έκαναν το δρομολόγιό τους μέσα στην κατοικημένη περιοχή.

Τα ραντάρ έσβησαν, το όριο ταχύτητας ξεχάστηκε, οι φωτεινοί σηματοδότες δεν τοποθετήθηκαν ποτέ… Αυτό που δεν θα ξεχαστεί ποτέ είναι οι νέοι άνθρωποι, οι ψυχές που χάθηκαν εξαιτίας μίας αδιαφορίας, ή μίας κακής στιγμής. Όπως και να έχει, τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα της Κυριακής είναι τα εξής: ΄΄Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί, στο Αίγιο. Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας 42χρονος ημεδαπός, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίσθηκε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr