background img
banner
banner

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: «Δεν χωράει προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ανασφάλειας στους πολίτες»

Με αφορμή την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας και για την αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής ότι η καθημερινή λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας συνεχίζεται απρόσκοπτα. Οποιαδήποτε απόφαση άπτεται της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου λαμβάνεται άμεσα από τη Διοίκηση με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της υγείας του κοινωνικού συνόλου.

Όσον αφορά τη καταβολή των εφημεριών των ιατρών και των πρόσθετων αμοιβών (υπερωρίες) του λοιπού μη ιατρικού προσωπικού που προφανώς αναφέρει η ανακοίνωση δεδομένου ότι οι μηνιαίες απολαβές για όλους τους εργαζομένους καταβάλλονται κανονικά και χωρίς καμία καθυστέρηση , με πρωτοβουλία της Διοίκησης δόθηκε παράταση από τη Τράπεζα της Ελλάδος των σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων , τα οποία έληγαν με την ολοκλήρωση της θητείας του απερχόμενου ΔΣ.

Με αυτό τον τρόπο και ύστερα από εργώδη προσπάθεια του προσωπικού των αρμοδίων τμημάτων του Νοσοκομείου από την 20η Οκτωβρίου έχουν ήδη υποβληθεί στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) οι καταστάσεις που περιλαμβάνουν τις εφημερίες των ιατρών για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, του Επιστημονικού προσωπικού για το μήνα Ιούλιο (περιμένοντας τη νέα κατανομή πιστώσεων) και τις υπερωρίες για το σύνολο του νοσηλευτικού, διοικητικού, τεχνικού και λοιπού προσωπικού για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Η κατάθεση των ποσών για το σύνολο των δικαιούχων δεδομένου ότι είναι ανεπίτρεπτος ο διαχωρισμός ή η επιλογή στη καταβολή δεδουλευμένων , θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου. Στον ευαίσθητο χώρο της υγείας δεν χωράει προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ανασφάλειας στους πολίτες και τους εργαζόμενους της Νοσηλευτικής Μονάδας με έωλες τακτικές και αίολους ισχυρισμούς οι οποίοι διαψεύδονται απόλυτα από τα γεγονότα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr