background img
banner
banner

Δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση της πρεμιέρας

ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Γ. ΜΠΑΛΤΙΜΑΣ, Γ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΣ, Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Χ. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Το σήριαλ με την αναστολή των πρωταθλημάτων και χωρίς κάποια ενημέρωση για την έναρξη των πρωταθλημάτων συνεχίζεται. Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν φτάσει στα όριά τους, με το μεγαλύτερο κακό να υφίσταται στην Γ΄ Εθνική, εκεί όπου υπάρχουν πολλοί ξενόφερτοι παίκτες που εκτός από το οικονομικό βάρος των συμβολαίων τους, έρχονται να προστεθούν τα έξοδα σε νοίκια και φαγητό.

Φυσικά τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα ούτε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Οι διοικήσεις έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους βλέποντας το κακό να διογκώνεται χωρίς παράλληλα να υπάρχει κάποιο φως στο τούνελ που δημιούργησαν ΕΠΟ και υφυπουργείο Αθλητισμού.
Οι δυο πλευρές ψάχνουν το δίκιο τους, παίζοντας παιχνίδι και οικονομική επιβάρυνση στις πλάτες των σωματείων.

Το protionline.gr μίλησε με τους εκπροσώπους των σωματείων της περιοχής μας στην Α΄ κατηγορία (Παναιγιάλειο και Αιγείρα / Ακράτα, καθώς και με δυο σωματεία της Πάτρας που πρωταγωνιστούν σταθερά στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Γιάννης Μπαλτιμάς (πρόεδρος Παναιγιάλειου): «Είμαστε όλοι μαριονέτες»

«Είμαστε όλοι μαριονέτες. Οσο και να φωνάζουν οι ομάδες, το θέμα είναι τι θέλουν 2-3 άτομα και τα συμφέροντά τους. Θέλουμε να παίξουμε γιατί έχουμε επιβαρυνθεί οικονομικά, αγωνιστικά, ψυχολογικά τους τρεις τελευταίους μήνες. Τώρα, απλώς περιμένουμε, είναι δικό τους θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο δυστυχώς. Αν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ο Παναιγιάλειος θα είχε πολλά οφέλη σε όλα τα επίπεδα».

Γιάννης Παλαιολογόπουλος (πρόεδρος Αιγ./ Ακράτας): «Με τα φιλικά δεν γίνεται τίποτα»

«Δυστυχώς η απογοήτευση είναι μεγάλη σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές, με το κακό της αναστολής να παίρνει τεράστιες διαστάσεις.
Τα έξοδα τρέχουν άσκοπα, πληρώνουμε χωρίς αντίκρισμα, χωρίς καμιά επιχορήγηση. Έχουμε φτάσει σε σημείο να σταματήσουμε και να εγκαταλείψουμε, αφού αυτή η κόντρα ΕΠΟ και Πολιτείας δεν οδηγεί πουθενά. Από την πλευρά μας δεν μένει τίποτε άλλο, από το να πιέσουμε περισσότερο να ξεφύγουμε από αυτή την φθίνουσα κατάσταση, αν θέλουμε να υπάρχει ποδόσφαιρο.
Με τα φιλικά δεν γίνεται τίποτα. Τα παιδιά και οι φίλαθλοι έχουν κουραστεί, έχουν ξενερώσει με αυτή την έλλειψη κίνητρου που προέρχεται από την απουσία των επίσημων αγώνων».

Δημήτρης Θανόπουλος (Πρόεδρος Θύελλας Πατρών): «Να βρουν λύση χθες»

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από την κατάσταση, όπως όλοι οι παράγοντες. Προφανώς θέλω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φτάσαμε Οκτώβριο μήνα και ακόμα δεν έχουμε παίξει. Κουράστηκαν τα παιδιά να παίζουν φιλικά και να κάνουν προπόνηση.
Να βρουν λύση χθες για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Μην μας στερούν και την τελευταία διασκέδαση που έχουμε. Δεν πάει άλλο».

Χρήστος Μοσχόπουλος (Πρόεδρος Νίκης Προαστείου): «Οφείλεται στη σύγκρουση Πολιτείας και ΕΠΟ»

«Ο κορωνοϊός κατέστρεψε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η διακοπή, που είναι τεχνητός κορωνοϊός, το αποτελειώνει. Οφείλεται στη σύγκρουση δύο φορέων, Πολιτείας και ΕΠΟ, ενώ πίσω τους υπάρχουν άλλοι που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αλλοι κινούν τα νήματα. Πρέπει άμεσα να βάλουν νερό στο κρασί τους οι εντός συνόρων εμπλεκόμενοι, δηλαδή ο Υπουργός χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί το Μητρώο. Όμως πρώτα το παιχνίδι και μετά η γραφειοκρατία».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr